Pretraži

POZNATA SAM PO TOME DA LAKO KAŽEM „DA“: Nataša Bekvalac urnebesnim komentarom nasmejala publiku, Coach-evi puni emocija progovorili o takmičenju

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Na samom početku 13. epizode IDJShow-a u kojoj će takmičari predstaviti svoje projekte na kojima su u proteklom periodu vredno radili, voditelji Danica Nikolić i Džordži pozvali su coacheve – Natašu Bekvalac, Relju Popovića i Darka Dimitrova, da im se pridruže na sceni.

Članovin žirija sabrali su utiske i progovorili o emocijama koje imaju pred sam kraj takmičenja, ne skrivajući uzbuđenje, a na momente i tugu zbog činjenice da smo se približili samom kraju druge, više nego uspešne sezone IDJShowa.

Na pitanje voditelja da li mogu da poveruju da je već došao kraj takmičenja, Relja je odgovorio:

– Verujemo i ja se lično jako radujem! Ovo mi je i ove, kao i prošle godine, bio omiljeni deo sezone. Ovo je kruna svega što smo svi zajedno radili, najlepše emisije slede sad – prokomentarisao je Relja, a Nataša se nadovezala:

Foto: IDJTV

– Moj utisak je da sam beskrajno uživala u procesu. Ovo je za mene jedno božanstveno iskustvo, mešaju mi se emocije. Jedna je ova o kojoj je Relja pričao, a druga je mala doza tuge jer se sve završava i neću vas gledati tako često. Koliko ste me nekad nervirali, toliko već počinjete da mi nedostajete! – iskreno je priznala Nataša, a na pitanje voditeljke Danice Nikolić da li postoji šansa da nam se i u narednoj sezoni pridruži u ulozi IDJCoacha, Nataša je u svom stilu odgovorila:

  • Pa ja sam poznata po tome što lako kažem „da“, tako da ako me budete pitali, verovatno ću da pristanem! – rekla je kroz smeh Nataša i komentarom nasmejala sve u studiju.
Foto: IDJTV
  • Prošle godine su bile baš emotivne ove emisije, vraćaju mi se emocije od prošle sezone. Mnogo mi je teško jer polako dolazi kraj sezone koji smo ipak svi čekali, kada će oni biti pravi pobednici, postati profesionalci, snimiti pesme i spotove. Znam da ću biti veoma emotivan i jedva čekam jer mislim da imamo top 12 pesama, oni nisu ni svesni šta im tek sledi. Sad će tek imati onu realnu publiku kada čuju njihove pesme, jer to je njihov pravi izraz. Do sada su pevali tuđe pesme, a kada imaš svoju pesmu postaješ pravi pevač. Može da se desi da ti prva pesma promeni život. Nadam se da će njima pesme promeniti život na bolje, da tek slede još bolji trenuci za njih i njihove karijere – priznao je Darko.
Foto: IDJTV

Novu epizodu i predstavljenje pesama naših kandidata ispratite putem IDJVideos.TV Jutjub kanala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow