Pretraži

POČELA JE 13. EPIZODA IDJSHOW-A: Kandidati večeras premijerno predstavljaju svoje pesme i spotove!

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Finalna faza trke talenata ulazi u svoju završnicu!

U prošlonedeljnoj „Back to the future“ epizodi finalistima su se na stejdžu pridružili takmičari prve sezone IDJShow-a, čime je zatvoreno poglavlje takmičenja u kom kandidati izvode pesme drugih autora.

IDJCoach-evi su po poslednji put u ovoj sezoni dodelili bodove finalistima i za kraj dali poseban vetar u leđa takmičarima koji su deo njihovog tima, a koje su nagradili najvećim brojem glasova.

Na kraju prošlonedeljne epizode, svi glasovi koje su finalisti prikupili tokom takmičenja, pretvoreni su u bodove na skali od 1 do 12.

Od ovog trenutka odluka o tome ko će biti pobednik druge sezone IDJShow-a je samo u rukama publike, budući da od večeras kreće bodovanje njihovih autorskih pesama i spotova, koje će šest finalista večeras premijerno predstaviti gledaocima, publici i coach-evima, dok će drugih šest svoje pesme i spotove predstaviti u sledećoj epizodi.

Voditelji Danica Nikolić i Džordži najavili su početak nove, 13. epizode IDJShow-a, a potom pozvali Coach-eve da im se pridruže na stejdžu sa kog će večeras komentarisati projekte na kojima su kandidati u proteklom periodu vredno radili.

Prvih šest spotova i pesama IDJShow finalista pratite putem linka ispod.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow