Pretraži

„ZA USPEH TI TREBA DRUGAČIJI STAV“: Barbara i Đia iznenadile sve, Relja uputio oštre kritike ovoj takmičarki

IDJShow
0
Foto: Milena Popović

Ove večeri, u malo drugačijem svetlu, odlučile su da se predstave Barbara i Đija. Devojke koje su veliki utisak ostavile svojim vokalima koje su najbolje istakle kroz balade i emotivnije pesme pred sebe su stavile malo drugačiji zadatak i izašle iz svoje zone komfora.

One su za svoj večerašnji duet izabrale pesmu „Mashallah“, Jelene Karleuše i Milice Pavlović, što je izazvalo iznenađenje kod publike, ali i kod coach-eva.

„Dogovorile smo se da promenimo naš fazon. Ovo je nešto što ja nikad ne bih uradila. Meni je kul zato što je nešto novo. Ja ne znam da igram, to ćete videti, ali izgledamo lepo“, otkrila je Barbara tokom priprema za nastup.

Foto: Milena Popović

Nakon što su zapalile scenu i iznenadile sve, usledili su komentari coach-eva, a prvi je svoj sud dao Darko Dimitrov.

„Imale ste neke greške ritmičke, međutim to nije bitno u ovoj pesmi. Bitno je da ste bile energične, da ste digle scenu i ono što je po meni bitno, prvo za Barbaru, promenila je totalno stil i uradila ono što niko nije očekivao i to mi se sviđa, odgovaraju ti i brze pesme. Obe ste prelepe, mlade ste i treba da budete još hrabrije po meni, mislim da možete mnogo da napredujete. Pokazale ste pevačke pesme, sad pokazujete nešto baš različito, ja to cenim jer u ovom poslu ne možeš da pevaš samo balade“, rekao im je on, a potom je na red došao Natašin komentar.

„Jako mi se dopadate zajedno. Preinteresantno izgledate na sceni. Ovo je koska pesma i za nju je najvažnije da imate stav, ali egotriperski stav, kao da se ložite da sebe. Meni je toga malo falilo, samo da vam iskreno poverujem. Malo ste trebale da nagazite, ali sve ostalo mi je bilo strava i baš mi je drago što ste ovako izletele i niste se okliznule“, poručila im je kratko ona, a zatim je usledilo Reljino mišljenje, koji nije bio saglasan sa Darko i Natašom.

„Bio bih kratak, ali probaću da budem duži. Meni se ovaj nastup uopšte nije dopao, one su juče, prekjuče promenile ovu pesmu na pesmu koja njima odgovara, što je u redu, tražiš pesmu koja ti odgovara. E sad, ono što se meni ne sviđa, to je moj dobronamerni savet Barbara, ako hoćeš prihvati ga, ako nećeš ne moraš. Ti si jedina od 12 kandidata koja je rekla da njoj ne treba vocal coach. Okej, ti misliš da super pevaš, ali nije da ti ne treba vocal coach, sve velike zvezda ga imaju i vežbaju. Dakle, ista pravila za sve u ovom takmičenju moraju da važe za tebe. Mislim da je to važno za ovaj show, da je važno da i drugi kandidati znaju to. Lepo je što imaš samopouzdanje, to je važno, ali je isto tako važno da pustiš nekim ljudima da dopru do tebe, da ti kažu nešto, daju neku kritiku. Ako je 11 učesnika prihvatilo neka pravila, bilo bi lepo da ih prihvatiš i ti“, poručio je on Barbari, a potom se osvrnuo i na njen i Đijin nastup.

„Ovaj nastup, ja ne znam šta se vama svidelo, meni nije bilo dobro. Vidim da se podsećaju teksta, vidim da se koreografski gube. Mislim da je Đija ovde ispaštala zbog nekih Barbarinih čudnih odluka. Ja ti kažem dobronamerno, nemam ništa protiv tebe, ja bih voleo da ovde svi uspete. Ali za uspeh ti treba jedan drugačiji stav. Nema niko kome ne treba pomoć, prihvati pravila ovog show-a, prigrli ove ljude, nisi iznad, budi sa svima, učestvuj“, bio je jasan Relja.

Ipak, sa njegovim mišljenjem se Darko nije u potpunosti složio, te se ubacio nakon njegovog izlaganja.

„Ja kad sam učio akademiju, znate koje je bilo prvo pravilo, „Nemoj da poštuješ pravila“, jer svi koji su poštovali pravila nisu uspeli. Dobro je da slušaš savete, međutim pravila su tu da bi ih prekršili. I sad Barbara krši pravila i to može da bude na njenu štetu, ali to može da joj donese uspeh, to je moje gledište i tako je i u životu.“

„Stav mora imati pokriće. To je poenta cele priče, stav mora imati pokriće, kada stav nema pokriće to se onda naziva bezobrazluk. To je jedina razlika, hvala“, kratko i jasno je Nataša završila ovu priču.

„Potrudiću se da budem bolja, i kao čovek i kao takmičar“, bio je Barbarin odgovor na Reljine kritike.

Novu, 9. epizodu, vodećeg muzičkog takmičenja IDJShow-a pratite putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow