Pretraži

„TEŠKO IM JE DA BUDU BESNE I IZGASIRANE“: Relja komentarom na nastup Sare i Sanje nasmejao sve

IDJShow
0
Foto: Milena Popović

Treći duet za večeras izvele su Sara i Sanja.

Sara Zinaić i Sanja Aleksić odlučile su da se publici i žiriju u većerašnjoj epizodi predstave numerom „Kontroverzne“, za koju su vredno radile, kako sa vokal koučem, tako i sa koreografom.

Nakon što su zapalile scenu svojim nastupom, priznale su da su zadovoljne, a Sanja se našalila da joj je krivo samo zbog jedne stvari:

– Mi smo uživale, samo mi je krivo što sam se saplela – rekla je kroz smeh Sanja, a potom su svoje komentare dali i koučevi:

– Pošto Sanja nije htela da koristi ništa kao argument, hoću ja da kažem – Sanja danas nastupa bolesna. Hoću da to svi znaju i da to uzmemo u obzir i da ti čestitam što si smogla snage, došla ovde i bila dobra. Ova pesma nije nešto što vama leži, vaši glasovi nisu takvi, nemaju snagu kakvu traži ova pesma, ali sve što je traženo od vas, 90 posto ste iskoristile. Lepo ste izgledale, lepo ste plesale, generalno utisak je dobar – rekao je Relja.

Foto: Milena Popović

– Meni ste bile preslatke, odgovorile ste na zadatak. Taj problem koji Sanja ima sa grlom meni je prijao uhu, uopšte nisam stekla utisak da imaš zdravstveni problem, toliko si dobro ušla u ulogu da ti je dobro i to je odlika profesionalca, na tome ti čestitam. Ono što je meni falilo je još više uživancije, ovo je pesma u kojoj smo mogli da vas vidimo baš takve kakve jeste, a to je da ste mlade devojke koje vole da uživaju u životu – rekla je Nataša, a Relja se nadovezao komentarom koji je nasmejao sve u studiju:

– Teško im je da budu besne i izgasirane, to im je baš teško! Ubeđivao sam ih da prihvate taj izraz, da budu besne i izgasirane i da se zabave u tome – našalio se Relja, a Nataša je dodala:

– Malo se videlo da im je neprijatno, ja sam to primetila, videla sam da vam je glupo da izgovorite to – rekla je Nataša kroz osmeh i dodala:

– Ali meni ste stvarno bile preslatke!

Foto: Milena Popović

– Mislim da mogu još „besnije“ da budu! – našalio se Darko i složio se sa Natašinim komentarom da se po Sanjinom nastupu nije moglo primetiti da ima zdravstveni problem.

– Sanja, ti si meni bila super, pesma ti leži. Saro, i ti si bila super, ali u ovakvoj energiji više vidim Sanju. Kao nastup, sve mi se svidelo – priznao je Darko.

Novo predstavljanje Top 12 finalista IDJShow-a ispratite putem IDJVideos.TV Jutjub kanala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow