Pretraži

„DAJ VIŠE DUŠE“: Kosta i Edi izazvali posebne emocije svojim nastupom, Nataša i Relja imali jedan VAŽAN SAVET

IDJShow
0
Foto: Milena Popović

Pred coach-eve i publiku IDJShow-a sledeći su izašli Kosta Radovanović i Edi Hadžiahmetović. Oni su u dosadašnjem takmičenju ostavili veliku utisak svojim predstavljanjem i glasom koji iz epizode u epizodu oduševljava kako Natašu, Relju i Darka tako i verne fanove IDJShow-a.

Tokom priprema za večerašnji zadatak, duete, Edi je otkrio kako je bilo raditi sa Kostom na priprema za ovaj nastup.

„Sa Kostom raditi je čista zabava. Imam osećaj da isto iz neke zabave radimo sve tako da sve teče kako bi trebalo“, rekao je on.

Oni su za svoj duet odabrali pesmu „Ona koje nema“, koju izvode Dado Polumenta i Dženan Lončarević i očarali publiku svojim glasovima, ali i emotivnim scenskim nastupom.

Foto: Milena Popović

Prvi je svoj komentar dao producent Darko Dimitrov koji se najpre obratio Kosti.

„Mislim da nisi ovakav tip pevača, leže ti ove pesme, ali vidim te malo više između popa i ne znam kako da ti opišem… Imaš visinu, tačno si pevao, sve je bilo tačno, ali mi fali malo emocije. Edi zvučiš mi kao da si prehlađen, možda jesi, možda nisi, ali imaš boju za ovakve pesme, tu si na svom, fantastično zvučiš. Imaš takve trilere koje ne može svako da otpeva i u ovoj pesmi se to baš čuje. Moram da ti čestitam, ovo ti je bio jedan od najboljih nastupa“, poručio im je Darko, a potom se ovim mladim talentima obratio Kostin coach, Relja Popović.

„Baš volite scenu, momci. To je bio moj glavni utisak, da ste baš uživali na sceni. Vi kad se popnete, vidim da baš uživate u tome i u paru ste nekako baš dobro funkcionisali. Krenuću od tebe Edi, zato što sam te prošli put kritikovao. Slažem se sa Darkom da je ovo pesma koja mnogo leži tvom vokalu, ima tu neku dubinu i snagu koja tebi odgovara. Ovako kako sad izgledaš i treba da izgledaš“, rekao je Relja, a potom se obratio i takmičaru iz svog tima, Kosti, za koga je imao jedan savet.

„Kosta, ti si bio odličan. Na početku si više vodio računa o ukrasima i tome da budeš tačan, da sve interpretiraš kako si zamislio. Tek si posle 30, 40 sekundi pustio emociju, kada to uradiš i zaboraviš da ispratiš svaki ukras i da sve bude previše tačno, to onda bude bolje. Kada daš emociju to je mnogo dobro, ovo na kraju kada je puklo to je bilo vau. Slobodno manje razmišljaj o ukrasima i daj više duše. Inače bili ste odlično.“

Foto: Milena Popović

Nataša je ove sezone za svoj tim želela samo devojke, ipak ona je odlučila da primi jednog muškarca u svoju ekipu, jer je u njemu prepoznala nešto posebno pored talenta koji ima, a radi se upravo o Ediju, te su on i Kosta sada dobili priliku da čuju njen komentar na njihov zajednički nastup.

„Performans vam je bio božanstven. Baš sam imala utisak da uživate, uživala sam i ja. Kosta, imali smo jedan bonding momenat pre emisije, ja sam tebi rekla šta mislim, isto kao što ću ti reći i sad. Ja imam utisak da si ti perfekcionista, ne znam da li grešim, ali čini mi se da te to stalno ograničava, jer razmišljaš previše o tome da budeš savršen i perfektan i onda smo u toj trci izgubili malo tvoju dušu. Inače, zvučalo je skoro savršeno. Edi, ja imam utisak da koju god pesmu da otpevaš komentar može da bude da je to tvoj teren. Ono što je za mene i publiku najvažnije jeste prepoznatljivost vokala, e ti to imaš, a to imaju zvezde“, rekla im je ona.

Najnoviju epizodu IDJShow-a, vaše favorite i njihove večerašnje nastupe ispratite putem linka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow