Pretraži

„VOLIŠ LI FUDBALERE?“: Edy otkrio sa kojim sportistom su povezivali Barbaru, pa je upitao koji je njen tip muškarca (VIDEO)

IDJShow
0
barbara popović, edy
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Edy i Barbara izazvali su lavinu pozitivnih komentara svojim gostovanjem u najnovijem izdanju emisije Quiz!

Takmičari druge sezone IDJShow-a ne prestaju da izazivaju pažnju javnosti i dok svake nedelje imamo priliku da ih gledamo na velikom stejdžu, kroz njihova gostovanja u drugim emisijama na IDJTV-u imamo priliku da saznamo detalje iz njihovog odrastanja, ljubavnog života, kao i nešto više o njihovim karakterima.

Poznato je da je Edy jedini muški takmičar u Natašinom timu i do sada u takmičenju važi za „kralja trilera“, te ima svoje verne fanove koji ga već nedeljama drže u samom vrhu liste.

Barbara je kroz takmičenje izazivala brojne kontroverze, kao i komentare na društvenim mrežama. Pre nekoliko emisija Relja joj je skrenuo pažnju na ponašanje, što je pokrenulo veliku polemiku, ali je on potom dve nedelje kasnije otkrio da je Barbara kompletno promenila svoje ponašanje, kao i da je veliki drug prema ostalim takmičarima.

Oni su u ovonedeljnom Quiz-u nasmejali gledaoce svojim specifičnim humorom i odgovorima, ali i otkrili neke detalje iz svog privatnog života.

Na društvenim mrežama se neko vreme šuškalo o povezanosti Nina Čelebića i Barbare, te nije prošlo nezapaženo da joj lajkuje i komentariše slike. Iako ovaj odnos nije želela da komentariše, u kvizu je usledilo pitanje sa kim je povezivana.

„To sam čuo da je neki košarkaš, ali ne znam ko“, rekao je kroz osmeh Edy, a potom je upitao: „Znači voliš košarkaše?“

„Ne volim, ne volim ništa“, bila je izričita Barbara, a Edija je potom zanimalo da li je zainteresovana za druge sportiste.

„A voliš li fudbalere? Ja sam fudbaler.“

„E pa onda ne volim“, odgovorila mu je Barbara što je nasmejalo sve.

S obzirom na to da većina takmičara živi zajedno u kući, mnoge je zanimlo kakvi su odnosi među njima, kao i da li ima međusobnog ogovaranja, a Edy je otkrio ko u kući najviše ogovara.

„Uvek, ali nije u dozama u kojim sam očekivao, ali ima. Najviše ogovara, na svakom koraku, Kosta“, rekao je on.

Šta su to oni otkrili jedno o drugom, kao i koliko poznaju svet showbizz-a saznajte u najnovijem Quiz-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow