Pretraži

„BOŽE, JA PLAČEM“: Nataša se kroz suze obratila Amni i Ediju, emotivnim rečima rasplakala i pobednicu prve sezone IDJShow-a

IDJShow
0
Foto; IDJTV

Prvi od 12 večerašnjih nastupa pripao je Ediju, a sa njim se na sceni našla i pobednica prve sezone IDJShow-a, Amna.

Amna i Edi zajedno su izveli pesmu „Prođi sa mnom Bosnom“ koju u originalu izvode Amna i Albino, a odmah nakon nastupa otkrili su svoje utiske.

Foto; IDJTV

– Lepo je biti ovde, nestvaran adrenalin se dešava, toliko sam srećna! – istakla je Amna, a voditeljka Danica Nikolić pitala je Edija kako je bilo sarađivati sa Amnom.

  • Ludo i nezaboravno! – kratko je prokomentarisao Edi, a potom dodao da večeras ima posebnu podršku, budući da su ga iz publike pratili članovi njegove porodice.

Usledili su i komentari coacheva.

Amna, baš je lepo videti te opet ovde! Baš mi je prijala tvoja energija i podsetilo me na to kako je sve ovo počelo i želim da ti se u lično ime zahvalim na svemu što si donela i Show-u i nama u životima. Stvarno sam uživao. Bili ste super, ja sam uživao. Edi, ti polako, iz emisije u emisiju nalaziš sve sigurnije i sve jasnije svoj put. Manje sumnjaj, imaš svoj cilj, samo napred, nemaš razlog ni za sumnje ni za brigu! – rekao je Relja.

– Edi, imaš talenat koji je vanserijski, svaki put pokazuješ sve više i više, ali za ovaj put moram da zahvalim Amni. Mislim da si ti „kriva“ što se on prikazao u potpuno drugom svetlu. Amna je pokazala zašto je pobedila prošle godine, ona je vanserijski talenat. Hvala ti što si došla ovde – rekao je Darko, nakon čega se Ediju i Amni obratila i Nataša.

Foto; IDJTV

– Toliko mi je drago što vas dvoje vidim na sceni zajedno. Amna, ti znaš šta ja mislim o tebi, to sam ti rekla privatno još prošle godine. Edi je neko u koga ja verujem od samog početka, prvi put kad smo se susreli znala sam da je poseban i čini mi se da ga podržavam i štitim na jedan poseban način. Vaš nastup bio je… Bože, ja plačem – rekla je Nataša, pa nastavila:

– Jako mi je drago što vidim talentovane ljude zajedno i ovo je čista desetka. Da možeš da se naježiš na nastup, a da nije kao Đanin gde je pesma tako emotivna i gde je sve hipersenzitivno. Ovo je drugačija pesma, a doživela sam je na sličan način – rekla je Nataša, a njene reči dovele su do suza i Amnu, koja nije skrivala sreću i ponos zbog komplimenata koje je dobila od coacheva.

Foto; IDJTV

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow