Pretraži

„DOBRO JE ŠTO MI SE NEKE ŽELJE NISU OSTVARILE“: Toma o prethodnoj godini, planovima za 2024. i željama na ljubavnom planu

IDJShow
1
Toma Milovanović
FOTO: IDJTV

Trećeplasirani učesnik druge sezone IDJShow-a Toma Milovanović sumirao je godinu za nama i otkrio svoje želje za 2024. 

On je za IDJTV otkrio da je zadovoljan prethodnom godinom, posebno zbog plasmana u IDJShow-u.

  • Jako je turbulentna godina, krenula je loše, nešto gore nego obično, ali sigurno ključna i presudna za neke veće stvari u mom životu – istakao je Toma.

Iako je uspeo da zabeleži veliki uspeh, on je priznao da mu se nisu sve želje ostvarile u 2023.

  • Nisu, ali nema veze, one najvažnije su se ostvarile sve. Nikada se neće ostvariti sve želje, ali sam skapirao i zašto se neke nisu ostvarile i to je dobro. Na primer, hteo sam fakultet da upišem i to je dobro što se nije ostvarilo – poručio je finalista aludirajući na to da bi upisom na fakultet propustio trku talenata.

Toma je u IDJShow-u objavio numeru „Daljina“ na kojoj je radio zajedno sa svojim mentorom Reljom Popovićem i njegovim timom. Numera je ostavila snažan utisak na coach-eve i publiku, a za nešto više od dve nedelje Toma je sakupio gotoovo 800.000 pregleda na Jutjubu. On je priznao da bi u 2024. voleo da ima još pesama:

  • Što više hitova, pesama, ne moraju ni da budu hitovi. Samo nek se meni sviđaju – rekao je Toma.

S obzirom na to da su ga mnogi tokom takmičenja povezivali sa pobednicom druge sezone Đanom Smajo, ali da oni nikada javno nisu priznali vezu, Toma se osvrnuo i na ljubav i otkrio kakve želja ima na tom planu:

Ne mora da bude mnogo drugačija od 2023. godine – kratko je rekao on.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow