Pretraži

“SVAKO IMA SVOJE FAVORITE“: Mahrina otkrila za koga navija u IDJShow-u, pa priznala zašto JEDNA finalistkinja NIJE među njima (FOTO)

IDJShow
0
Mahrina
Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye

Prošlogodišnja učesnica IDJShowa, Mahrina,  na svom Instagram storiju je podelila sa pratiocima ko su joj favoriti u ovogodišnjoj sezoni takmičenja, nakon čega je usledilo pitanje zašto se još neki nisu našli među favoritima.

Mahrina je na svom storiju ostavila opciju da joj pratioci postavljaju pitanja, a neka od njih su bila vezana i za drugu sezonu IDJShowa.

Na jednom od svojih storija je napisala ko su joj ovogodišnji favoriti koji su ušli u top 12.

Mahrina
Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye

“Moji favoriti i kompletni u svakom smislu. Navijam“ napisala je Mahrina na svom storiju i tagovala svoje favorite među kojima su se našli: Đana Smajo, Sanja Aleksić, Toma Milovanović, Lejla Burazerović i Aleksa Žikić.

Ubrzo je usledilo jedno pitanje u vezi takmičarke koju nije navela, a ona je bez premišljanja dala odgovor.

Mahrina
Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye

“Otkud da ti Sara nije u favoritima, delila si je par puta i više nego sve ove ljude zajedno“ glasilo je pitanje na njenom Instagram storiju.

“Nemam ništa protiv nje, mislim da je super devojka i želim joj sreću, čak sam joj i pomogla par puta. Svako ima svoje favorite i to ne znači da je ne gotivim“ odgovorila je Mahrina.

Podsetimo se da je Mahrina u prošlogodišnjoj sezoni trke talenata IDJShowa bila drugoplasirana, a ubrzo je snimila dosta pesama, te tako postala jedna od popularnijih učesnica IDJShowa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow