Pretraži

SARA ZINAIĆ OTVORILA DUŠU DANICI NIKOLIĆ: Učesnica IDJShowa progovorila o privatnom životu, muzičkim počecima i saradnji sa poznatim pevačem!

News
0
SARA ZINAIĆ DANICA NIKOLIĆ
Screenshot: IDJTV
Večeras od 20 sati na vašoj omiljenoj muzičkoj televiziji IDJTV ne propustite novo izdanje emisije IDJHOT, u kojoj ćete i ovog puta imati priliku da vidite najinteresantnije priče sa domaće showbizz scene.
Ove nedelje voditeljka Danica Nikolić u studiju ugostila je učesnicu druge sezone IDJShow-a Saru Zinaić, koja je ekskluzivno za naše kamere otkrila sve o svojim muzičkim počecima, ali i o detaljima iz privatnog života.
Sara je prva učesnica koja se našla u našoj IDJHOT emisiji, a dobropoznato lice IDJTV-a, Danica Nikolić, otkrila nam je da taj izbor nije bio slučajan.
Danica Nikolić
Nije slučajno što je Sara moja prva gošća u nizu specijala sa finalistima IDJShow-a. Ona je najviše do sad izazvala reakcije publike na mrežama i stalno su nam pisali da zele da čuju njenu priču i da je bolje upoznaju – poručila je voditeljka IDJHOT-a i IDJShow-a, a onda okrila da Sara nije lak sagovornik:

Verujem da će se gledaocima jako dopasti naš razgovor, ali moram da priznam da Sara nije lagan sagovornik. Vrlo vešto krije svoj ljubavni život, ali sam uspela da saznam neke detalje o njenom privatnom životu koje će zainteresovati našu publiku. Pored toga razgovarale smo i o njenoj saradnji sa jednim vrlo popularnim domaćim pevačem sa kojim je počela da radi sa 17 godina. Zianićeva je otkrila kakvo je to bilo iskustvo za nju. Jedva čekam da pogledate naš intervju i naravno, kao i do sad, pišite utiske – navela je Danica.

Sara je u emisiji ispričala i da je prethodne godine razmišljala da se prijavi za IDJShow, ali da ju je strah sprečio.

-Za prvu sezonu se nisam prijavila jer sam osećala strah, nisam znala kako će to da izgleda, kako će biti takmičenje. Ali, kada sam videla koliko je to raznoliko i koliko su svi ostali svoji to me je privuklo. Znala sam da ću se prijaviti za drugu sezonu i to sam uradila čim sam videla da su otvorene prijave – objasnila je ova kandidatkinja.

S obzirom na to da je Sara bila deo IDJShow-a sve do trenutka kada se birao top 18, ona je ispričala i kako se osećala kada je ispala iz takmičenja, a podelila je i kakvu je rekaciju imala kada je dobila poziv produkcije da se vrati u trku talenata.
Ostanite uz vašu omiljenu muzičku televiziju i večeras od 20 sati saznajte sve što vas zanima o Sari Zinaić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News