Pretraži

PIKE NAKON GODINU DANA KONAČNO PROGOVORIO: Fudbaler otkrio istinu o raskidu da Šakirom!

Showbiz
0
Pike
Foto: Instagram printscreen/3gerardpique

Godinu dana nakon što smo svi ispratili dramu vezanu za raskid između  Pikea i  Šakire,  bivši fudbaler je u jednoj emisiji prvi put progovorio o raskidu sa pevačicom.

Svi su ispratili dramu koja se dešavala između ovog para. Naime, bivši fudbaler Žerar Pike je prevario prelepu pevačicu Šakiru sa studentkinjom Klarom Čijom Marti. Ona je za ovu prevaru saznala ni manje ni više nego zahvaljujući tegli džema od jagoda koja je bila pojeden iako Pike ne voli taj džem.

Sve ovo je dovelo do toga da se poznati par razvede nakon 20 godina braka, što je mnoge njihove fanove ostavilo u šoku i neverici. Ubrzo nakon ovoga pevačica je krenula u osvetu snimivši pesmu u kojoj je isprozivala svog bivšeg muža Pikea i Klaru, a on je samo nastavio da se viđa sa studentkinjom ne oglašavjući se po pitanju ovoga. Sada je poznati fudbaler konačno odlučio da prekine ćutanje.

Nakon godinu dana, Pike je za emisiju ‘El món’ otvorio dušu i prethodnu godinu nazvao vrlo turbulentnom, rekavši da se svašta izdogađalo.

— Da sam pridavao važnost svemu što se govori o meni, trenutno bih bio zaključan u stanu ili bih iz njega iskočio — našalio se bivši fudbaler, pa dodao da je njegov mehanizam odbrane od pritiska bio ignorisanje tuđih mišljenja i nedozvoljavanje da utiču na njega.

Ipak, naglasio je da od svega što se događalo, ljudi ne znaju ni deset posto onoga što se stvarno desilo. Ova rečenica je mnoge zaintrigirala, pa su počeli da se pitaju da li je sve onako kako smo mislili.

šakira pike
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon ovog događaja većina je osudila fudbalera, međutim neki su tvrdili kako su njih dvoje godinama bili u otvorenoj vezi i da su i jedno i drugo tolerisali duge partnere o čemu je govorio javno za jednu televiziju  španski televizijski voditelj Hose Antonio Aviles. Naime, on je tvrdio da je otvorena veza trajala čak tri godine pre nego što je došlo do raskida.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz