Pretraži

„DANAS JE KRUCIJALAN DAN“: Darko posavetovao takmičare iz njegovog tima, pa im uputio VAŽNU poruku

IDJShow
0
Darko Dimitrov
Foto: IDJTV

Pre nego što je Top 18 takmičara započelo svoje nastupe, oni su imali razgovore sa svojim coach-evima, pa smo sada imali priliku da vidimo šta je to muzički producent Darko Dimitrov poručio i posavetovao svojih šest izabranih talenata.

Kao što smo u prošloj epizodi videli, Darko je za svoj tim odabrao Stefana Glišovića, Tiju Miljanović, Aleksu Žikića, Lejlu Burazerović, Valentinu Nikolić i Dina Omerhodžića, a sada ga je zanimalo da li su spremni i otkrio im je da je danas veoma važan dan.

„Danas će biti krucijalan dan ko ide dalje. Jedva čekam da vas vidim i navijam za vas. Ja bih vas sve uzeo da od mene zavisi“, rekao je Darko, a potom posavetovao svakog takmičara ponaosob.

Učesnici IDJSHOW-A
Foto: IDJTV

„Stefane budi na sceni to što si ti. Ti si autor, pisac, čovek koji treba da da svoju dušu na sceni. Valentina mislim da će biti dosta balada, tako da je dobro što si izabrala bržu pesmu, dobro je da promeniš, da bude različito od svih. Lejla ti ćeš sigurno baladu, to očekujemo od tebe. Nemoj samo da mi kažeš koju, hoću da se iznenadim, sigurno je nešto moćno, samo molim te nek bude jako, da ima volumen“, rekao im je on.

Takmičari su potom podelili, sa svojim coach-em, podelili utiske sa generalne probe.

„Najbolje je da osetite scenu, gde kako, i slušanje, da namestite slušanje. Ja ne sumnjam u vas, čim ste već došli do ovde, vi ste najbolji. Ne može niko da izgubi, nemoj niko da se razočara, bez obzira na to šta bude, ovo radite sa ljubavlju. Nadam se da će ubzo neko od vas da uđe u studio, da radimo zajedno i spremamo hitove“, posavetao ih je Darko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow