Pretraži

PROMENA NA TABELI: Nakon glasova coacheva, prvo mesto zauzima ONA, dok je u stopu prati jedan muški takmičar

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Nakon šest nastupa i 12 takmičara koji su svoj glas ukrstili u ovonedeljnom zadatku – dueti, došlo je vreme da coach-evi Nataša, Relja i Darko dodele poene finalistima IDJShow-a.

Žiri će sve do kraja takmičenja dodeljivati bodove kandidatima za nastup, što će činiti 40% ukupnog broja glasova koji neki kandidat može da dobije, dok će preostalih 60% zavisiti isključivo od publike, odnosno koliko su nastupi takmičarama lajkovani, šerovani i preslušavani na Instagramu, TikToku i Spotifaju (koj nosi najveći broj poena).

Na početku epizode, Danica i Džordži su podelili prve glasove publike koji su promenili stanje na listi, a sada je došao red na Natašu, Relju i Darka da možda ponovo promene situaciju.

„Uvek je teško, biće još teže. Dobro je što imamo napredak kod puno kandidata, bar ja to tako. Neki su bili hrabri, nisu pokazali to da se nisu spremili baš najbolje, neki nisu bili hrabri išli su na sigurno, neki su išli više na to da se pokažu na sceni, neki pevački… Ovi bodovi ništa ne kažu, jer ovog puta nije bio niko loš“, rekao je Darko Dimitrov.

A evo kako su članovi žirija glasali ove nedelje.

DARKO:

1 – Sara
2 – Sanja
3 – Zona
4 – Kosta
5 – Đia
6 – Valentina
7 – Barbara
8 – Lejla
9 – Đana
10 – Aleksa
11 – Edi
12 – Toma

NATAŠA:

1 – Barbara
2 – Lejla
3 – Zona
4 – Sara
5 – Đia
6 – Sanja
7 – Kosta
8 – Aleksa
9 – Valentina
10 – Đana
11 – Toma
12 – Edi

RELJA:

1 – Barbara
2 – Đia
3 – Sanja
4 – Lejla
5 – Sara
6 – Kosta
7 – Aleksa
8 – Valentina
9 – Zona
10 – Đana
11 – Edi
12 – Toma

Nakon što su tabeli dodati poeni coach-eva za večerašnji nastup, stanje na tabeli je pokazalo da se za sada na prvom mestu nalazi Đana Smajo sa 110 bodova, na drugom je Toma Milovanović sa 101 poenom, dok je na trećem Valentina Nikolić koja ima 82 poena.

Foto: IDJTV

Najnoviju epizodu vodećeg digitalnog muzičkog takmičenja koje ne prestaje da obara sve rekorde ispratite na našem IDJVideos.TV Jutjub kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow