Pretraži

„DA LI STE SE ZALJUBILI?“: Nakon nastupa koji je izazvao ovacije, Nataša pitanjem zbunila Tomu i Đanu

IDJShow
0
Foto: Milena Popović

O odnosu dva takmičara koji su sledeći izašli na veliki IDJ stejdž spekuliše se već neko vreme.

Naime, Đana Smajo i Toma Milovanović su svojom bliskošću i zajedničkim klipovima i fotografijama koje neprestano objavljuju na društvenim mrežama pokrenuli lavinu komentara, te ih mnogi smatraju za ljubavni par.

Iako nisu ni potvrdili ni demantovali svoju vezu, oni su nedavno prokomentarisali ove spekulacije, a sada su odlučili i da večeras ukrste svoje glasove u novom zadatku, a to su dueti.

Uz zadivljujuću scenografiju i bajkovit izgled oni su izveli pesmu „Pola sunca“, koju originalno izvode Marija Šerifović i Matija Cvek.

Nakon velikog aplauza koji su dobili od publike, došao je red i na komentare, a prvi je svoje mišljenje izneo Relja Popović.

„Uh, baš sam se ježio, ovo je bilo baš emotivno, bilo je prelepo. I evo, ono što hoću stvarno da pohvalim kod njih, znaš talenat je jedna stvar koju dobijaš, to je Božiji dar, oni su ga dobili, ali isto tako jedna lepa stvar jeste njihov odnos prema talentu. Odgovorno se odnose prema talentu i mnogo vredno rade i jako su lepi i jako su slatki. Mnogo ste lepo pevali, mnogo ste lepo izgledali, nemam reči koliko dobar nastup“, pohvalio ih je on, a potom je na red došla Nataša koja ih je upitala pitanje koje sve zanima.

„Ja nisam htela da ova vaša bajka ikada prestane, čekala sam da vidim da li je hepi end. Da li ste se vas dvoje zaljubili, generalno? Je l se volite?“

Nakon par trenutaka tišine, Toma i Đana su odgovorili uz osmeh: „Nismo, ma jok, kao drugari se volimo, ako vi vidite da jesmo, to je onda top.“

Foto: Milena Popović

„Ako se niste zaljubili onda ste odglumili kao da jeste, tako da smo vam poverovali. Prelepo izgledate, prelepo ste osmislili nastup, divna je pesma. Ovako treba da izgleda nešto što je na najvišem mogućem nivou u svakom smislu. Ono što samo mogu da kažem jeste bravo i čestitke“, poručila im je Nataša.

„Toma i Đana su sada pokazali kako scenski treba da izgleda jedan nastup i bukvalno ste bili savršeni. Ovo je baš savršen nastup, čestitke. Ti Tomo možeš slobodno da putuješ Evropom i da držiš koncerte, sad si me stvarno dirnuo na pravo mesto i ovakve pesme ti stvarno leže, ti si veliki pevač, Đana me stalno oduševljava“, poručio im je za kraj Darko.

Kompletne nastupe vaših favorita i celu večerašnju epizodu IDJShow-a možete ispratiti putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow