Pretraži

POČELA JE 8. EPIZODA IDJSHOWA: Takmičari su spremni za MEDLEY, evo šta nas očekuje večeras!

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Prethodnu epizodu obeležila je nikad veća trema među našim kandidatima.

Još jednu priliku da se dopadnu Nataši, Darku i Relji ozbiljno su shvatili i uvažili njihove kritike, pa se prvoj šestorci koja je ušla u top 12 prošle nedelje pridružilo još šest kandidata.

Za njih trka talenata postaje sve brža, a u novoj epizodi IDJShow-a takmičari će se coachevima prikazati u nešto drugačijem svetlu.

Ovog puta na red je došao Medley, što znači da će 12 kandidata tokom večerašnjih nastupa izvesti nekoliko različitih stilova unutar jedne izvedbe, odnosno tri pesme u jednom nastupu. Ova epizoda ima cilj da testira njihov stil i izmesti ih iz zone komfora.

Foto: IDJTV

Osim toga, večeras će coachevi imati prvi put u takmičenju imati u priliku da sve svoje kritike i pohvale pretoče u bodove, koji će dalje rangirati takmičanje, a na osnovu kojih će biti napravljena i preliminarna lista. Ipak, treba napomenuti da sud coacheva ne mora biti presudan, budući da su od večeras otvoreni i kanali društvenih mreža, tako da glasovi publike (lajkovi, šerovi i strimovi) mogu potpuno preokrenuti raspored takmičara u top 12 listi.

Coachevi su zauzeli svoje pozicije, a potom su otkrili kako je protekla ova njihova nedelja mentorstva.

– Zanimljivo, imali smo razne konsultacije za koga je i kako najbolje da se predstavi, u kom svetlu ove nedelje i mislim da su svi spremni, jedva čekam da vidim kako sve to izgleda – rekao je Relja.

Foto: IDJTV

– Jako sam zadovoljna, jedva čekam da vidim ono naše finalno – dodala je Nataša.

Foto: IDJTV

– Nema loših kandidata, svi su dobri ove godine. Prezadovoljan sam mojim kandidatima, mislim da tek sledi najbolje što će oni da pokažu – rekao je Darko.

Foto: IDJTV

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow