Pretraži

COACH-EVI ODABRALI TOP 12: Ovo su finalisti druge sezone IDJShow-a!

IDJShow
0
IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Pred kraj emisije došao je trenutak da IDJCoach-evi – Nataša Bekvalac, Darko Dimitrov i Relja Popović odaberu šest kandidata koji će se naći u top 12.

Na coach-evima je bio težak zadatak, a pre nego što su otkrili koje takmičare su izabrali za svoj tim, voditeljka Danica Nikolić upitala je Relju da li su vokalne sposobnosti presudan faktor za ulazak u Top 12.

Ne samo vokalne sposobnosti. Toliko faktora uzimamo u obzir kada biramo, naravno da je to bitno ali nije presudno – objasnio je on.

IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Nataša je otkrila da joj je ova odluka bila jedna od najtežih u poslednje vreme, a dodala je i da je bilo manjih neslaganja među žirijem:

  • Odavno ništa teže nisam imala kao zadatak. Malo smo se svađali, malo je svako vukao na svoju stranu, ali na kraju mislim da smo doneli fer i poštenu odluku iako nikada ne možeš da budeš siguran, jer je puno fatora koji su važni. Ja sam se trudila da gledam širu sliku, zato će moj izbor mnoge i iznenaditi. Za šoubitnis nije potreban samo besprekoran vokal – navela je pevačica.

Darko je istakao da su ih mnogi kandidati izennadili.

IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Pokazalo se da su pojedini učesnici, za koje nismo mislili da su dobri, zapravo jesu i to nam je dodatno otežalo. Morali smo da pomerimo par odluka od prošlog puta, te je izbor otišao na drugu stranu. Briljirali su danas svi, nažalost samo šestoro ide dalje – rekao je Dimitrov.

IDJCoach-evi spremili su se da zajedno izaberu one najbolje, a prvi je u svoj tim pozvao kandidate Darko Dimitrov. Prvu je odabrao Barbaru, koja je prethodno bila u timu Nataše Bekvalac, a potom i Aleksu Žikića.

Naredni koji je izabrao svoje kandidate je Relja, koji je u tim pozvao Kostu Radovanovića, a ubrzo i Saru Zinaić.

Nataša je odabrala Edija Hadžiahmetovića, kao i Sanju Aleksić.

Takmičari koji su ušli u TOP 12:

Barbara Popović

Aleksa Žikić

Kosta Radovanović

Sara Zinaić

Sanja Aleksić

Edi Hadžiahmetović

Lejla Burazerović

Toma Milovanović

Đana Smajo

Valentina Nikolić

Tijana Trivić

Anđela Dekić

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow