Pretraži

TV Nova drugu nedelju zaredom ubedljivo najgledanija televizija tokom emitovanja IDJShow-a!

IDJShow
0
Gledanost
Foto: IDJ

Sinoć je na TV Nova emitovana najneizvesnija epizoda IDJShow-a do sada, imajući u vidu da je ovo veče bilo presudno za odabir najboljih 12 pevača koji će se do kraja takmičenja boriti za glavnu nagradu – IDJCoin. Publika je u velikom broju i s velikim nestrpljenjem iščekivala odluku žirija u ovoj ključnoj fazi vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja, pozicionirajući televiziju Nova na mesto ubedljivo najgledanije televizije u terminu od 22:30h do 01:30h već drugu nedelju zaredom, ovog puta sa šerom 11,61%, prema podacima TV Beat-a.

Novi rekord je zabeležen i na IDJVideos YouTube kanalu tokom lajv prenosa show-a koji je pratilo 12.894 ljudi. Nakon 12h, epizoda ima čak 80.000 pregleda. Na TikTok-u klipovi iz ove epizode broje neverovatnih pola miliona pregleda, a na Instagramu 49.000 pregleda. Hashtag #IDJShow na TikToku broji 266,2 miliona, #IDJShow2023 2,3 miliona i #IDJShowSeason2 615.000 pregleda.

IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Pred IDJCoach-evima, Darkom Dimitrovim, Reljom Popovićem i Natašom Bekvalac, bila je teška odluka da odaberu još 6 takmičara koji će ući u finale, s obzirom na to da su u prethodnoj epizodi odabrali prvih 6. Time su članovi žirija oformili svoje timove, čime trka talenata zvanično počinje. U narednim fazama takmičenja, učesnici će dobijati različite zadatke, kada će imati prilike da pokažu svoje vokalne sposobnosti, ali i snalaženje na sceni.

Takmičari koji su ušli u top 12 su: Barbara Popović, Aleksa Žikić, Kosta Radovanović, Sara Zinaić, Sanja Aleksić, Edi Hadžiahmetović, Lejla Burazerović, Toma Milovanović, Đana Smajo, Valentina Nikolić, Tijana Trivić, Anđela Dekić.

Voditelji show-a Danica Nikolić i Džordži najavili su da već u sledećoj epizodi finaliste čeka izazov Medley, kada će svako od njih izvesti po tri pesme, uz mentorstvo svojih coach-eva.

Ne propustite narednu epizodu i najuzbudljiviji deo takmičenja, u nedelju u 22:30h na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow