Pretraži

OSMESI, SREĆA I SUZE RADOSNICE: Ovako je prvih šest kandidata proslavilo ulazak u TOP 12

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U prošlonedeljnoj epizodi gledaoci su bili u prilici da vide kojih 6 takmičara je ušlo u top 12, dok će druga „šestorka“ biti odabrana večeras.

U grupi od prvih šest finalista našli su se Đia, Đana, Zona, Lejla, Valentina i Toma, a kandidati nisu skrivali sreću zbog prolaska u dalju fazu takmičenja.

Foto: IDJTV

– Moram da kažem da sam zadovoljna odabirom i da sam to i očekivala. Ono što sam osetila u tom momentu je da baš ti takmičari treba da idu dalje. Jedva čekam sve što sledi i srećna sam! – rekla je Đia, dok je Đana otkrila šta je prvo što je pomislila nakon što je saznala da je odabrana za top 12:

– Nakon što sam saznala da sam prošla prvo sam htela da zagrlim svoju mentorku, baš se radujem radu s njom – rekla je Đana.

Najmlađa učesnica takmičenja IDJShow, Valentina, otkrila je da je izuzetno uzbuđena zbog svega što je čeka u daljim fazama takmičenja.

  • U tom trenutku kad me je Darko proglasio da ću biti u njegovom timu, bila sam šokirana, a tek kasnije sam skontala šta se zapravo dešava, da ćemo mi svi imati pesmu i spot. Prvi put ću raditi u studiju, sve to mi je „wow“! – rekla je Valentina.

– Ja večeras prolazim kroz hiljadu emocija! Sva sam se tresla i taman su me suze uhvatile! Valentina i ja smo presrećne što smo u Darkovom timu. Mislim da je ovo predivna prilika i jedva čekamo da vidimo ko će nam se pridružiti – istakla je Lejla, a potom je svoje utiske podelio i jedini muškarac iz prve „šestorke“:

– To što sam ja jedino muško iskreno malo mi predstavlja problem. Ima ih pet i onda ne mogu sve da ih slušam, a sve bi volele da kažu nešto u isto vreme i onda mi je malo konfuzno, ali kul, izdržaću! – priznao je Toma.

Foto: IDJTV

Zona takođe nije skrivala sreću zbog prolaska u top 12, pa je pred kamerom pozvala svoju mamu da joj saopšti srećne vesti, a sa „druge strane žice“ dočekale su je suze radosnice, zbog čega ni ona sama nije mogla da zadrži suze.

Foto: IDJTV

Možda sam čak i očekivala da njena reakcija neće biti toliko burna, baš zato što sam mislila da je možda očekivala, ali svakako i s obzirom na to morala je malo da pusti suzicu – rekla je Zona i dodala ushićeno:

– Sad sam zvanično u Reljinom timu!

Nastavak trke talenata i konačni izbor Top 12 pratite u live prenosu na našem Jutjub kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow