Pretraži

„IMAM POTREBU DA SE IZVINIM“: Nataša Bekvalac se iskrenim rečima obratila takmičarima, a ovo je RAZLOG

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Na samom početku sedme epizode voditelji Danica i Džordži najavili su članove žirija.

Nataša, Relja i Darko zauzeli su svoje pozicije u IDJShow studiju, a voditeljski par potom je porazgovarao sa njima o prošloj epizodi u kojoj je na samom kraju došlo do neočekivanog obrta.

Naime, na kraju prošlonedeljne epizode odlučeno je da svi kandidati, osim šestoro koje su Coach-evi do tog trenutka već odabrali, dobiju još jednu priliku i ove nedelje još jednom zapevaju na velikom stejdžu, nakon čega će konačno biti odlučeno kojih šestoro će se pridružiti prošlonedeljnoj „sigurnoj“ šestorci i zauzeti svoje mesto u top 12.

Džordži je potom upitao Coach-eve da li su zamerili na malom „twistu“ koji niko nije očekivao.

Foto: IDJTV

– Zamerili jesmo, ali i oprostili. Ali možda smo se i navikli, to je sve šoubiz. Ovo je trka talenata, pravila su nepredvidiva – rekao je Relja, a Darko se nadovezao:

– Vama je zabano, ali nama… – prokomentarisao je kroz osmeh Dimitrov.

Foto: IDJTV

Nataša je potvrdila da je spremna za novu epizodu, ali je iznenadila sve iskrenom porukom koju je uputila takmičarima.

– Spremna sam, ali imam nešto da vam kažem. Ja imam potrebu da se izvinim takmičarima. Pogledala sam prošlu epizodu i shvatila sam, nisam imala taj osećaj dok sam sa njima komunicirala, da sam prestroga i da možda taj moj način, koji je bio poprilično oštar, neće baš sve terati unapred. Postoje i osobe tananije prirode kao što je recimo i moja, koje će to možda zatvoriti i naterati da se povuku unazad, a to je nešto što ne bih volela nipošto, tako da sam odlučila da se popravim i da budem malo nežnija. Ili da nađem malo drugačiji način da im ukažem na ono što mogu da poprave – iskreno je priznala Nataša.

Foto: IDJTV

– Meni se Nataša sviđa u ulozi lošeg policajca – našalio se Džordži, a potom se razgovoru na ovu temu pridružio i Darko.

– Ja sam definitivno uz Natašu, mislim da se ona drugačije vidi. Ona je samo imala dobru nameru i mislim da je svaka zamerka bila na mestu – zaključio je Darko, nakon čega su voditelji najavili početak borbe kandidata za ulazak u top 12.

Trka talenata se nastavlja! Pratite najnoviju epizodu vodećeg muzičkog takmičenja live putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow