Pretraži

POČELA JE 7. EPIZODA IDJSHOW-A: Večeras će se saznati koji takmičari su prošli u TOP 12!

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U prethodnoj epizodi IDJShow-a takmičari su prvi put ove sezone nastupali na velikom IDJ stejdžu.

Naši takmičari su bili odlučni da opravdaju očekivanja svojih Coach-eva i tako se izbore za svoje mesto u 12 najboljih. Međutim, ono što svakako nisu očekivali je preokret koji je zatekao čak i Relju, Darka i Natašu. 

Naime, na samom kraju prošlonedeljne epizode, Coach-eve je iznenadila informacija da ipak neće imati priliku da u tom trenutku odaberu svih 12 finalista, već samo šestoro, a da će se konačna lista dvanaestoro kandidata koji ulaze u finale, odabrati tek u večerašnjoj epizodi.

Coach-evi su tada odabrali po dvoje takmičara za svoje timove, ali ko će biti finalnih 12 takmičara saznaćemo tek na kraju večerašnje epizode.

Foto: IDJTV

Voditeljski par, Danica Nikolić i Đorđe Ćulafić Džordži, podsetili su gledaoce ko su takmičari koji su prošle nedelje zauzeli svoja mesta u „top 12“, a potom su najavili početak večerašnjeg takmičenja.

– Đija, Zona, Đana, Lejla, Valentina i Toma su prošli u top 12. Oni su prvih 6 takmičara koji su se kvalifikovali – rekla je Danica.

– Zaista su bili sjajni, a mesta ima samo za još šestoro. Vreme je da njima prepustimo binu – dodao je Džordži nakon čega su najavili početak večerašnje borbe takmičara za top 12.

Live prenos najnovije epizode možete pratiti na našem Jutjub kanalu, IDJVideos.TV

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow