Pretraži

„JA SE ZALJUBIM U SVAKOG MOMKA IZ SPOTA“: Nataša prokomentarisala Aleksin nastup, pa urnebesnim priznanjem nasmejala sve

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Aleksa Žikić ovog puta predstavio se numerom „Čija si“ Tošeta Proeskog.

Aleksa je sve prisutne u studiju oduševio izvedbom ove emotivne numere, a svima je pažnju privukla i plesačica koja se našla sa njim na sceni.

Foto: IDJTV

Komentari žirija ubrzo su usledili, a Relja, Darko i Nataša složili su se oko pojedinih detalja vezanih za njegov scenski nastup.

Bio si božanstven, ježila sam se od glave do pete tokom cele pesme. Izvođač čija je pesma…mislim da je svaka reč suvišna kakav zalogaj si uzeo, ali mislim da ti je baš lepo stajalo. Igračica ti je bila božanstvena, ali čini mi se da ti je odvlačila pažnju. Ti si kao i ja, ja se zaljubim u svakog momka iz spota – rekla je Nataša uz osmeh i komentarom nasmejala sve u studiju.

– Nemoj dozvoliti da ti žene uzmu šou! – dodala je Nataša, a potom je svoj komentar dao i Relja.

Foto: IDJTV

– Ja gledam da njega poštedim svaki put, ali ovaj put neću. To što je Nataša rekla da mu je žena ukrala pažnju – jeste, ali ja bih voleo da sam to više video. Sve što sam video kod njega je da je imao zadatak, nisam video tu interakciju i emociju, već samo da ti je dat zadatak koji ti radiš do kraja. Nije mi bilo dovoljno emocije i interakcije. Pevanje je bilo okej, ali sve oko toga je bilo klimavo – rekao je Relja.

Relja je skroz u pravu za sve što je rekao, to zna i Aleksa. Mi smo više radili na pevanju, jer on je u pevanju bio odličan, sa emocijom, ali nije pokazivao da može da bude u visini. Uspeli smo u tome, i mene si naježio, pevao si pesmu legendarnog makedonskog pevača od kog možda niko nikad neće bolje pevati. Dobro je da si pevao na svoj način i da nisi kopirao Tošeta, mnogi pokušavaju da ga iskopiraju, a to je nemoguće. A što se tiče nastupa, moraš da radiš, treba još da se opustiš – prokomentarisao je Darko.

Najnoviju epizodu vodećeg regionalnog muzičkog takmičenja možete ispratiti uživo putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow