Pretraži

NOVO IZNENAĐENJE U IDJSHOW-U: Ova kandidatkinja se VRATILA u takmičenje i nastavlja trku za ulazak u TOP 12!

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U večerašnjoj epizodi IDJShow-a 12 kandidata boriće se za preostalih šest mesta među finalistima, a već na samom početku 7. epizode usledilo je novo iznenađenje.

Naime, nakon što je napustila takmičenje, ime jedne takmičarke često se spominjalo na društvenim mrežama, gde je publika više puta isticala da želi njen povratak u takmičenje.

Nakon toga, odlučeno je da se Sara Zinaić vrati u trku talenata!

Foto: IDJTV

Naime, njen nastup na prvoj audiciji publika je sa velikom pažnjom ispratila, a njeno ime se često spominjalo na društvenim mrežama tokom proteklih nedelja. Ona je devojka koja je oduševila i Coach-eve i upravo zato će ona imati šansu da se sa ostalim kandidatima bori za ulazak u top 12, ali i da se prva predstavi večeras na velikom stejdžu.

Sara je ovom prilikom otpevala pesmu „Jasno mi je“ koju izvodi Zoi, a potom sačekala komentare žirija.

– Tvoj povratak je publika najviše tražila i dobila si veliku podršku na društvenim mrežama, a moram da napomenem i da si se jako dopala i Coach-evima – rekla je voditeljka Danica Nikolić, nakon čega su usledili komentari Coach-eva.

– Kada smo završili radionice, naš razgovor je trajao jako dugo, a kada se sve završilo, dan posle, zvao sam produkciju i pitao „Da li je moguće da nismo pustili Saru, da nam je to promaklo?“. Drago mi je da si ponovo sa nama, dobro nam došla nazad, kidaš i apsolutno ti je mesto ovde na sceni! – rekao je Relja.

– Ja sam sada htela da pitam kako se ovo moglo desiti nama. Pitanje koje me muči od početka je kako da budemo sigurni da nekoga nećemo propustiti i eto to se desilo. Što se mene tiče ti si čista desetka večeras, bez greške! – navela je Nataša.

– Ja je nisam propustio, od početka sam znao da je top. Bilo mi je krivo što nisi prošla, ali sudbina ima svoj put. Pronašla si svoj put prirodno, za neke je taj put ovde stao jer verovatno nisu zaslužili da budu ovde, ti jesi zaslužila i mislim da ti tek predstoji svetla budućnost – zaključio je Darko.

Vodeće muzičko takmičenje, IDJShow, možete pratiti live samo na našem Jutjub kanalu!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow