Pretraži

TANJU SAVIĆ DEČKO PROVOZAO AVIONOM: Par pokazao kako provodi slobodno vreme

News
0
Tanja Savić
Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a sada su pokazali i kako provode slobodno vreme zajedno.

S obzirom na to da je Muki već godinama pilot, oni su ovog puta bili na Mukijevom radnom mestu, odnosno u avionu. Tanja je pozirala u crvenoj jakni, dok je Muki na sebi imao majicu kratkih rukava, a oboje su nosili slušalice sa mikrofonom.

Tanja Savić
Screenshot: Instagram/thelifeofmuki

Mladi pilot je pokazao Tanji svoja umeća u vazduhu, dok su im društvo pravila još dva prijatelja, a sudeći prema fotografijama relo bi se da su se odlično proveli.

Podsećamo, pevačica je svog dečka prvi put pokazala kada su zajedno otputovali u Egipat, a nešto kasnije Tanja je progovorila o njihovoj vezi.

– Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život – rekla je ona tada.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News