Pretraži

„LJUBAV JE MENI NAJBITNIJA STVAR“: Đia otkrila šta je pokreće i na koji način je ostvarila želje iz prethodne godine!

News
0
Đia
Foto:Printscreen/Instagram:djiandjela

Finalistkinja druge sezone IDJShow-a Anđela Đekić Đia, je iza sebe zasigurno ostavila godinu punu uspeha, a sada je ova mlada pevačica za IDJTV otkrila kako joj je protekla prethodna godina i istakla koje su joj želje za narednu.

Đia je ostala upamćena kao devojka moćnog glasa koja je na publiku ostavila utisak zanimljivim izborom pesama i nastupima koji su često izazivali komentare kako coacheva, tako i gledaoca.

Ona je u IDJShow-u osvojila osmo mesto, a njena pesma „Nervni slom“ brzo je zauzela svoje mesto u trendingu, i izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Sada je Đia odgovorivši na pitanja fanova sumirala prethodnu godinu.

Njoj će 2023. zasigurno ostati u lepom pamćenju. Đia je studentkinja psihologije, a takmičenje je u IDJShow-u je upotpunilo i ulepšalo njene studentske dane.

– Fakultet, IDJShow, nekako mi se sve skupilo u istom periodu i naravno da ću je pamtiti po ovom show-u, jer nam je to nekako baš ostalo kao lepa uspomena i kao nešto što nikada neću zaboraviti. – prokomentarisala je ona godinu za nama, pa priznala da su joj se sve želje koje je manifestovala početkom 2023. godine polako, jedna po jedna počele da ostvaruju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ÐIA (@djiandjela)

S obzirom na to da su joj se gotovo sve želje iz prethodne godine ostvarile, ona je otkrila koje su joj želje za narednu.

– Volela bih da moja pesma prođe okej, takođe, još puno nastupa, druženja sa takmmičarima, nadam se da ćemo svi ostati u kontaktu. – rekla je ona.

Poznato je da je Đia u 2023. godini uplovila u novu vezu i to sa rođenim bratom njene najbolje drugarice iz takmičenja Lejle Burazerović. Ona je u DJQuizu potvrdila kako ima dečka već četiri meseca, pa je sada istakla kako je ljubav za nju najbitnija stvar , da je to pokreće najviše, i da misli da će i u 2024. na ovom planu sve biti kako treba.

Đia
Foto:Printscreen/Instagram:djiandjela

Pevačica je priznala da su joj omilljeni poklon u detinjstvu bile lutke, te da sada ima zavidnu kolekciju.

– Kao mala sam jako volela Bratz lutke, tako da sam svake godine dobijala po par različitih i sad imam kolekciju. – rekla je ona.

Za kraj ona je otkrila kako je izgledalo sastavljanje želja za 2023. godinu, a sudeći po svemu što je ona ostvarila u prethodnoj godini, njena metoda je bila i više nego uspešna.

– Kada je počela 2023. godina kupila sam jednu svesku u koju sam zapisivala sve svoje manifestacije, šta ću ostvariti, ali moram da kažem da nisam od početka verovala u sve to. Ali sada kad otvorim tu svesku, bukvalno svaka želja mi je štiklirana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News