Pretraži

„IMAMO NEOBJAŠNJIVU POVEZANOST“: Đia otkrila sve o odnosu sa Natašom Bekvalac, pa priznala kako reaguje na kritike (VIDEO)

IDJShow
0
anđela đekić đia
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Jedna od Top 12 finalista, Anđela Đekić Đia, gostovala je u najnovijem izdanju emisije One On One na IDJTVu!

Đia je ostala upamćena kao devojka moćnog glasa koja je na publiku ostavila utisak zanimljivim izborom pesama i nastupima koji su često izazivali komentare kako coacheva, tako i gledaoca.

Mlada takmičarka se našla u prvoj grupi finalista koji su u poslednjoj epizodi IDJShowa predstavile svoje prve pesme i spotove, a njena prva pesma „Nervni slom“ izazvala je lavinu pozitivnih komentara i za samo tri dana broji preko 200 hiljada pregleda i zauzima 17 mesto u trendingu.

Poznato je da Đia pripada timu Nataše Bekvalac, a kao jedno od najzanimljivijih pitanja sa društvenih mreža izdvojilo se to kako finalistkinja reaguje na kritike, te je ona ujedno otkrila i nešto više o odnosu koji ima sa mentorkom.

„Pa ja bih rekla da se nosim jako dobro sa kritikama. Bilo da su pozitivne ili negativne uvek usmerim to na neku motivaciju i da budem još bolja. Ja sa Natašom stvarno imam neku povezanost koju ne bih mogla baš ni da objasnim na najbolji način. Kada sam saznala da će mi ona biti mentor baš sam bila srećna jer u njoj stvarno vidim nešto jako slično meni, mislim da me jako dobro razume. Hvala joj što je uvek tu, i da da dobre kritike i loše, ja sam tu da uvažim sve“, otkrila je ona.

Šta je još mlada takmičarka otkrila o sebi, koji su joj planovi za dalju karijeru, ali i kako se slaže sa kolegama iz showa pogledajta u prilogu ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow