Pretraži

„NATAŠA IMA MAJČINSKI MOMENAT“: Đana Smajo i Toma Milovanović otkrili sve o odnosu sa coach-evima, pa priznali da li TREMA i dalje postoji (VIDEO)

News
0
đana smajo, toma milovanović
Foto: Youtube printscreen/NOVA S

Vodeće muzičko takmičenje IDJShow, pored toga što ne prestaje da obara rekorde gledanosti, izaziva veliku pažnju i na društvenim mrežama, a publika polako počinje da bira svoje favorite.

Đana Smajo i Toma Milovanović simpatije publike su pokupili još prilikom svojih audicija, te su mnogi bili oduševljeni kada su se baš njih dvoje našli među prvih šest kandidata izabranih za Top 12.

Takođe, društvene mreže ovih dana bruje o njihovom odnosu. Mnogi su primetili da se Đana i Toma često snimaju za TikTok, pa su počele da kolaju glasine kako su oni nešto više od prijatelja, iako se oni nisu oglašavali ovim povodom.

Njih dvoje su se sada našli u jutarnjem programu na TV Novoj „Probudi se“ i otkrili da li je osećaju veću odgovornost sada kada su se našli među 12 finalista.

„Pa i jeste i nije, puno je lakše kada si u Top 12 jer nema ispadanja. Jednostavno, sada je samo dokazivanje iz nastupa u nastup da zaslužuješ da budeš tu, tako je bar meni. Samo želim da opravdam to, da budem zadovoljna svakim nastupom i da dam svoj maksimum“, rekla je Đana.

Toma je priznao da trema i dalje postoji, ali da se promenila, te je sada samo pozitivna.

„Veća je odgovornost, ali je trema manja nego ranije, zato što smo svesni da ne ispadamo, a opet uživamo u procesu. Jeste to teško, ali nastupila je pozitivna trema otkad smo upali u Top 12“.

Oni su govorili i o svom odnosu sa mentorima, Natašom Bekvalac i Reljom Popovićem. Otkrili su koji su najvažniji saveti koje su im dale ove velike zvezde, kao i koliko im znači njihova podrška.

„Nestvarno je. Pogotovu ako gledate nekog od malena na TV-u i odjednom radiš sa njim. Svašta mi je padalo na pamet da ga pitam. Nama Relja stalno govori da je ovo najlakše i da uživamo dok traje, da se ne žalimo jer pevamo i družimo se, a tek sledi ono što je zapravo teško, što određuje zvezdu. Ali sa mentorima se dogovaramo i stvarno nam dosta pomažu, bez njih bi sve bilo drugačije, oko izbora pesme i oko toga u kom će smeru da ide naša karijera, sve se sa njima dogovaramo i jako nam to znači“, rekao je Toma o Relji i odnosu sa njim, a potom se i Đana nadovezala i progovorila o Nataši Bekvalac, u čijem timu se nalazi.

„Osim toga, velika su nam podrška i kod Nataše mi znači što ima taj neki majčinski momenat gde nije sve u takmičenju već i rad na samopouzdanju i na građenju nekog karaktera na sceni. Dosta mi je pomogla, jedan od saveta koje mi je dala a koji mi znači je da se opustim i verujem da sam toliko dobra koliko zapravo jesam. To su bile neke moje sumnje, to su dosta komplikovane stvari, ali uvek imaš te neke bubice u glavi, međutim od samog starta, od kad sam došla na prvu audiciju imala sam neki osećaj da će to biti to sa Natašom i evo ispalo je da jeste“, rekla je ona.

Šta su to još Đana i Toma rekli o svom učešću u IDJShow-u, kao i kakva su im očekivanja i planovi za dalju karijeru pogledajte u klipu ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News