Pretraži

„CEO MOJ SI SVEMIR“: Prve ljubavne varnice u IDJShow-u, odnos dvoje takmičara zaintrigirao mnoge (VIDEO)

IDJShow
0
đana smajo, toma milovanović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Druga sezona vodećeg regionalnog muzičkog takmičenja ne prestaje da obara rekorde i izaziva reakcije javnosti.

U prethodnoj epizodi došlo je do neočekivanog obrta, te će i takmičari, ali i publika morati da sačekaju sledeću epizodu u nedelju kako bi saznali ko od takmičara je prošao u Top 12. Za sada, Nataša, Relja i Darko imaju po dva takmičara u svom timu, a preostalih šest kandidata će dobiti još jednu priliku da se pokažu u što boljem svetlu kako bi obezbedili svoje mesto.

Međutim, gotovo svih 18 takmičara se izdvojilo svojim talentom i već su stekli svoju publiku koja navija za njih i njihov prolaz. Pored toga što su sve zaintrigirali svojim talentom, njihov privatni život je takođe predmet interesovanja gledaoca.

S obzirom na to da mnogo vremena provode zajedno, naši kandidati su se već združili, ali čini se da su se između pojedinih javile i emocije veće od prijateljstva.

Naime, Đana Smajo i Toma Milovanović su svoju bliskost u više navrata pokazivali na društvenim mrežama, a sada gotovo svakodnevno kače zajedničke slike i snimke, zbog čega su se mnogi zapitali šta se to dešava između njih dvoje.

Ove spekulacije je i Toma sada podgrejao najnovijim snimkom na TikToku. On se snimio kako peva pesmu „Stranac“ od Corone, a izdvojili su se stihovi, „Uvek kad se sretnemo osetimo nemir. I nemoj da me pitaš da li ovo vredi. Jer ceo moj si svemir, ti to znaš“. Đana je potom kratko prokomentarisala ovaj snimak, „Znam“, što je Toma lajkovao.

@tomilovanovic TOP12❤️ @IDJShow #foryou #idjshow #idjvideos #top12 ♬ Stranac – Corona

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow