Pretraži

„NE VOLIM SKANDALE“: Toma Milovanović progovorio o saradnji sa Reljom i svom dosadašnjem učešću u IDJShow-u (VIDEO)

News
0
toma milovanović
Foto: Instagram printscreen/tomilovanovic

Toma Milovanović od početka IDJShow-a ostavio je veliki utisak i na publiku, kao i na coach-eve Natašu, Relju i Darka.

Od njegovog prvog pojavljivanja na audiciji, Relja Popović ga je primetio, te ga je i izabrao za svoj tim, a zanimljivo je da je Toma jedini muški takmičar koji se našao u prvoj šestorci izabranih takmičara za Top 12.

Sada, kada je u prethodnoj epizodi izabrano konačnih 12 finalista, Toma je za portal Nova.rs podelio svoje dosadašnje utiske o takmičenju, kao i o tome da li postoji trema sada kada im predstoji veliko takmičenje.

„Ima treme ali nije kao ranije, u isčekivanju sam da li ću da prođem ili ne, ali sada kada sam ušao u top 12, trema je malo manja“, rekao je Toma, te je otkrio šta je to što ga izdvaja od drugih izvođača.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOMA (@tomilovanovic)

„Ja sam malo mirniji, pevam više balade u odnosu na druge takmičare. Ne volim skandale, tako da publika to od mene ne treba da očekuje, a što se tiče muzike praviću neki svoj fazon da kada se pesma čuje da se zna da sam to ja. Hoću da imam hitove koji traju, koji nisu sezonski i idem polako. Ne razmišljam puno unapred, trenutno sam fokusiran na takmičenje.“

S obzirom da je Relja Popović jedan od najpoznatijih repera na našoj muzičkoj sceni, pitali smo ga koje mu savete daje kada je estrada u pitanju.

„Mi se dogovaramo oko svega, oko izbora pesma i svega ostalog, dosta mi pomaže. Pričali smo o tome šta ja želim da radim, kojim žandrom da se predstavim i tako dalje. Čuje se stalno i pričamo o mom učešću u takmičenju najviše“, rekao je Toma, a šta je još ispričao o Relji pogledajte u videu ispod teksta.

Kada se radi o trenutno najpopularnijim izvođačima na našoj sceni, Toma je izdvojio dve pevačice koje su po svemu sudeći obeležile ovu godinu.

„Ne mogu da kažem ko mi je zabavan, mogu da kažem ko mi je dobra pevačica. Aleksandra Prijović mi je super recimo, Tea Tairović mi se takođe sviđa. Tea mi se više sviđa kako igra, a Prijovićka kako peva“, ispričao je Toma Milovanović portal Nova.rs

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News