Pretraži

NA NEZAHVALNOM ZADATKU: Coachevi priznali koliko im je večeras bilo teško da podele poene, tabelom vlada ONA

IDJShow
0
idjshow
Foto: IDJTV

Dolaskom do kraja večerašnje emisiji došli smo do trenutka kada će coachevi podeliti bodove za „My way“ nastupe naših 12 finalista.

Nekoliko puta u toku ovog zadatka IDJ coachevi, Nataša, Relja i Darko su isticali koliko je ovo veče divno, ali i teško za njih. Naši takmičari su briljirali, pružili svoj maksimum i pokazali sebe u najboljem svetlu do sad, prema mišljenju mnogih, tako otežavajući posao žirija.

„Želim da kažem da je ovo večeras za mene najemotivnija emisija do sada. Svi su bili jako dobro. Kod 10,11 i 12 glasova je onako kako je i u mom srcu, tako mislim da treba, a kod svih ostalih nisu u pitanju nijansice, već je bukvalno stvar ukusa, kako se osećaš… Bojim se da večeras ne znam šta radim“, rekla je Nataša kroz osmeh, a potom pročitala listu svojih bododa.

NATAŠA:

1 – Kosta

2 – Aleksa

3 – Zona

4 – Valentina

5 – Sara

6 – Sanja

7 – Đia

8 – Lejla

9 – Toma

10 – Barbara

11 – Edi

12 – Đana

„Red je na mene, ali nije red. Stvarno imamo težak zadatka danas i imamo najbolje veče do sada po meni. Svi su dobri, ako možemo da ne dajemo poene manje od 8, ja ne bih dao nikom“, rekao je Darko Dimitrov, nakon čega je pročitao kako je on video naše finaliste večeras.

DARKO:

1 – Zona

2 – Sanja

3 – Sara

4 – Đia

5 – Toma

6 – Kosta

7 – Aleksa

8 – Valentina

9 – Edi

10 – Lejla

11 – Đana

12 -Barbara

„Uvek se trudim da budem subjektivan, koliko mogu. Nekada sam previše strog prema svojima, ali ostaću dosledan tome kako sam glasao i do sad“, bio je kratak Relja Popović, a potom je podelio svoje bodove.

RELJA:

1 – Aleksa

2 – Sanja

3 – Đia

4 – Kosta

5 – Valentina

6 – Zona

7 – Sara

8 – Lejla

9 – Toma

10 – Barbara

11 – Edi

12 – Đana

U ovoj epizodi, Đana Smajo je definitivno ostavila najveći utisak na coacheve, te je neprikosnoveno zadržala svoju prvu poziciju na tabeli sa čak 252 poene, Toma Milovanović je prati na drugoj poziciji sa 197, dok se nakon podele glasova publike na početku emisije i nakon dodele bodova coacheva, na treće mesto probio Edi Hadžiahmetović sa 195 poena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow