Pretraži

„SKINULA SI ŠTIT“: Barbara Popović se rasplakala na sceni, Relja potpuno promenio mišljenje o njoj

IDJShow
0
barbara popović

Barbara Popović, jedna od Top 12 finalista, devojka magičnog glasa, više puta do sada izazivala je suprotstavljena mišljenja kako žirija, tako i publike.

Ipak, ona se na prvom mestu izdvojila svojim talentom i specifičnom bojom glasa, te je uspela da pokupi simpatije pbulike i kotira se visoko na listi IDJShow-a.

Barbara je u epizodi „My Way“ odlučila da se predstavi pesmom „Zajdi, zajdi“, koja je jedna od najpoznatijih makedonski narodnih pesama.

Ona je zablistala na glavnom IDJ stejdžu, pokupila veliki aplauz od strane publike, a potom imala priliku da čuje coacheve koji su istakli da se Barbara konačno pokazala u pravom svetlu, u svakom smislu.

„Ja vidim i čujem, i to jako dobro, Barbaru. Bila si senzacionalna večeras i tako nekako dostojanstveno i izgledaš i zvučala si spektakularno. Čini mi se da je ova pesma upravo pesma u kojoj si ti pokazala sav svoj talenat“, obratila joj se prvo Nataša.

Potom se na njen nastup, ali i celokupno ponašanje osvrnuo Relja. Podsetimo, pre dve epizode, on je vrlo jasno stavio do znanja Barbari gde greši kada se radi o načinu na koji učestvuje u takmičenju, nakon čega su njegov komentar i njena reakcija postali viralni na društvenim mrežama. Ipak, on je sada odlučio da otkrije šta je to Barbara promenila u svom ponašanju.

„Pevala si i izgledala si fenomenalno. Pretprošlu emisiju sam ja sa tobom pričao jako dugo i sada hoću da se nadovežem na to. Tada sam pričao o tvom odnosu prema takmičenju i prethodne dve nedelje sam pratio tvoj odnos prema takmičenju koji se promenio i stvarno od srca hoću da ti čestitam i mislim da je to za tebe jako važno. Gledao sam te na svim probama kako pomažeš svima i isto kako sam prošli put rekao da mislim da se neodgovorno ponašaš da ljudi čuju, sada hoću isto da čuju da si velika drugarčina. Mislim da to što sam ti rekao je tebi i dobro došlo da skineš taj jedan štit, tu jednu masku, koja ti je branila da se emotivno ogoliš. A kako si pevala? Izgledala si fenomenalno, prelepo, prelepo si pevala. Moja sreća da na ovu pesmu ne plačem, jer ne bih preživeo dva plakanja večeras“, rekao joj je Relja.

Potom je usledio komentar Barbarinog mentora, koji je njen nastup pozdravio aplauzom.

„Ja sam ponosan što sam Makedonac. Ti si jedan od anđela koji predstavljaju Makedoniju i hvala ti. Ova pesma je makedonska himna i drago mi je što ju je Barbara predstavila na ovakav način“, obratio joj se on očiju punih suza, što je potreslo i rasplakalo Barbaru koja se naizgled nije u potpunosti nadala ovakvim reakcijama, a potom smo imali priliku da vidimo da su i njene kolege iz takmičenja njen nastup pozdravile na nogama, velikim aplauzom.

barbara popović
Foto:IDJTV

Definitivno jednu od najemotivnijih epizoda IDJShow-a možete ispratiti putem IDJVideos.TV Jutjub kanala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow