Pretraži

„LJUBAV JE NEŠTO NAJBITNIJE“: Sanja Aleksić progovorila o privatnom životu, pa otkrila šta je pokreće (VIDEO)

IDJShow
0
sanja aleksić
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Jedna od Top 12 finalista IDJShow-a o kome društvene mreže ne prestaju da bruje je definitivno i Sanja Aleksić. 

Sanja se istakla još tokom svoje audicije, kada je se Relja setio sa audicije za prvu sezonu, što je IDJ coach-evima bio znak da je uspešna muzička karijera nešto što Sanja zaista priželjkuje.

Njenu strast prema muzici je kasnije u toku takmičenja prepoznala i Nataša Bekvalac, koja ju je uvrstila u svoj tim i naglasila da je Sanja kandidat za koga će se ona boriti do kraja.

U toku trajanja takmičenja naše finaliste, pored show-a svake nedelje, imamo priliku da upoznamo i kroz druge formate emisija na IDJTV-u, a Sanja se sada našla kao gost Hot ID-ja.

Ona se publici predstavila kroz različita pitanja koja se tiču samog takmičenja, njenog privatnog života, planova i nadanja za budućnost, a Sanja je sada po prvi put progovorila o svom ljubavnom životu.

„Što se ljubavi tiče, ja sam negde odlučila da ne pričam o tome, ali ljubav je nešto najbitnije. Ono što se svima nama dešava, pogotovu u ovim godinama kada nas sve to ispunjava i pokreće, naročito nas izvođače. Jako je bitno da smo zaljubljeni, i u ovaj posao i u neku nama dragu osobu“, rekla je mlada takmičarka.

Sanja je potom otkrila i nešto više o svom odrastanju, ali je podelila i svoju viziju budućnosti.

„Meni ceo život prolazi u tim maštanjima, to celo moje odrastanje i srednja škola i fakultet, ja sam zamišljala sebe na sceni, daleko od svega toga što sam u tom trenutku radila. Moja vizija se toliko menja vremenom, samo želim da imam kvalitetne pesme, želim da ljudi shvate koliko ja mogu zaista vokalno da doprinesem i da donesem pesme na svoj način.“

Upoznate Sanju Aleksićem u još boljem svetlu i saznajte sve o njenim planovima za budućnost, njenom odnosu prema medijima, i karijeri u najnovijem Hot ID-ju!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow