Pretraži

„RODITELJI SU SE PLAŠILI ŠTA ĆE BITI SA MNOM“: Sanja progovorila o detinjstvu, pa nastupom oduševila žiri

IDJShow
0
Sanja Aleksić
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

Sledeća koja se predstavila IDJCoach-evima je Sanja Aleksić.

Pre njenog nastupa imali smo prilike da čujemo Sanjinu životnu priču, kada je otkrila da ona svako veče igra pred ogledalom i da joj je to „izduvni ventil“.

Šta god da osećam, koliko god da mi je teško, ja napravim svoj koncert i budem dobro. Volim da gledam filmove, serije, čitam o strašnim stvarima i teorijama zavere – priznala je ona, pa dodala da je kao dete bila nestašna:

  • Moji roditelji su bili baš zabrinuti šta će biti sa mnom. U poređenju sa mojom sestrom, koja je četiri godine starija od mene, ja sam ta koja je neposlušna, buntovna, brzopleta, svadljiva…Volela bih da roditelje učinim ponosnim i da im se zahvalim za svaku žrtvu koju su radili za mene i sestru. Zahvalna sam Bogu što imam takve roditelje, želim da im se odužim – rekla je Sanja koja je ispričala da studira arapski jezik.
Sanja Aleksić
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

Ona je potom izašla na veliki stejdž i otpevala miks tri pesme – numeru Sanje Vučić „Đerdan“, duet Tanje Savić i Corone „Laga laga“ i Nikolijinu pesmu „Loš momak“.

Prva je sa komentarima počela Nataša Bekvalac, koja je priznala da je uživala slušajući i gledajući ovu takmičarku:

  • Sanja, uživala sam. Volela bih samo da si malo više relaksirana kada je tvoj pokret u pitanju, ne postoji razlog da budeš nesigurna. Ne moraš slepo slušati koreografe, imala sam utisak da preterano vodiš računa. Prati svoje telo, vrlo si seski večeras, treba da se malo više opustiš i da sama uživaš u svom nastupu – navela je Nataša.

Relja je rekao da je izabrala dobre pesme, ali se složio sa Bekvalčevom:

  • Očekivao sam eksploziju. Ja ne znam koliko ti znaš da plešeš, ali  imao sam utisak kao da si se susdržavala. Daj nam sledeći put to, sve ostalo je bilo dobro – istakao je IDJCoach.

Za  kraj, svoj sud je dao i Darko Dimitrov.

  • Ovaj stil muzike ti najbolje leži, vokalno ti odgovara. Opusti se na sceni, daj se 100 odsto – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow