Pretraži

PRIJATELJSTVO ILI NEŠTO VIŠE? Edi odgovorima na pitanja fanova zaintrigirao sve (VIDEO)

IDJShow
1
edi hadžiahmetović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Od prošle nedelje zvanično je započela trka Top 12 finalista vodećeg digitalnog muzičkog takmičenja!

Iako su muški takmičari ove godine u manjini, oni su se izdvojili svojim talentom i već imaju fanove naročito među ženskom publikom. Jedan od njih je i Edi Hadžiahmetović koji je veliki utisak na žiri ostavio prvo svojim predstavljanjem narodnjačkim pesmama, da bi u prošloj emisiji napravio pravi preokret i izveo medley sačinjen od pesama modernijeg žanra što je oduševilo publiku.

Edi je sada bio gost u najnovijem izdanju emisije One On One na IDJTV-u. On je odgovarao na najzanimljivija pitanja koja su mu postavljali fanovi preko društvenih mreža, te smo imali priliku da ga malo bolje upoznamo.

12 takmičara živi zajedno i preko mreža možemo da pratimo njihovu svakodnevicu koju oni rado dele sa fanovima show-a, a Edi je sada otkrio da li mu je neka od takmičarki zapala za oko.

„Pa ima tu lepih figura. Sve su devojke lepe, ali ima i onih koje su mi zapale za oko“, rekao je on, a potom je na pitanje da bira između Sare Zinaić i Đane Smajo dao odgovor koji je zaintrigirao mnoge, ali i kojim je otkrio nešto više o odnosu Tome Milovanovića i Đane, o čemu se nedavno spekulisalo.

„Sara. Ne bih da uplićem prste između Tome i Đane, to već svi znaju, ali i da nije tako rekao bih Sara sigurno“, naveo je Edi zbog čega je izazvao sumnju da je možda upravo Sara devojka koja mu je zapala za oko.

On je još jednom spomenuo upravo Saru, kao odgovor na jedno zanimljivo pitanje.

„Hipotetički, devojka i ti ste u finalu IDJShow-a i neko od vas dvoje mora pobediti. Da li bi joj prepustio pobedu da to možeš učiniti?“, glasilo je pitanje.

„Kada bi devojka i ja bili u finalu i neko mora pobediti, prepustio bih ja Sari pobedu“, našalio se Edi.

Njegov ceo One On One možete pogledati u klipu ispod.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow