Pretraži

„Krivio sam sebe“: Kosta Radovanović progovorio o tragičnom gubitku jedne od najvažnijih osoba u životu (VIDEO)

IDJShow
0
kosta radovanović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Jedan od takmičara druge sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja, koje i nakon završetka nastavlja da fascinira fanove, Kosta Radovanović bio je gost voditeljke Danice Nikolić u najnovijem IDJHot specijalu.

Kosta se našao među nekolicinom muških takmičara, a svojom pojavom i glasom definitivno je ostavio veliki utisak i izborio se za svoje mesto u ovom takmičenju.

Ovaj finalista se našao u Reljinom timu uz čiju pomoć je uradio svoju prvu pesmu, „Ni kafane ne znaju“, koja je sada nekoliko nedelja nakon takmičenja dobila svoje zasluženo mesto u srcima publike. Njegova pesma je sve viralnija na društvenim mrežama, naročito na TikToku, te ovaj saund broji gotovo 7000 hiljada pregleda i snimanja među korisnicima ove mreže.

Kosta Radovanović je više puta kroz takmičenje pomenuo događaje koji su obeležili njegov život, među kojima je i neočekivana i tragična smrt njegovog oca. On nije želeo da ulazi u detalje ove priče, sve do sada.

„2019. godina je zaista bila najgora u mom životu. U novembru te godine sam izgubio oca. Ja sam imao svirku i pošto sam tada imao devojku koja je prešla da živi u Dubai, neki naš dogovor je bio da ja želim da odem kod nje za Novu godinu, da se provedemo i sve to. Kada sam završio svirku, on me je zvao, ja sam rekao da ne mogu da pričam, da idem sa društvom, da ću ga zvati sutra da se dogovorimo za tu kartu. Ja sam otišao sa drugarima u provod, vratio sam se kući oko 6, 7 ujutru, u 8 sam zaspao i u 9 sati me budi cimer, ja uzimam telefon i vidim preko 20 propuštenih poziva i odmah sam se razbudio i on izgovara ‘Primi moje saučešće, preminuo ti je otac’. Ja sam pozvao mog rođenog brata, Relju, koji mi je rekao da dolazi za 5 minuta“, započeo je Kosta svoju priču.

kosta radovanović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

„Moj otac nikada u životu nije bio bolestan. Taj čovek je bio najzdraviji, što se kaže ‘zdrav kao dren’, on je bio dren, ali srce ne pita za vreme i jednostavno se to tako desilo. Reljin sin, Jakov, je tih dana trebao da dođe na svet, to se znalo i ja mislim da je do svega toga došlo zbog nekog preteranog uzbuđenja. Ono što je mene najviše zabolelo jeste da je on nedelju dana pre toga već imao jedan udar, na bazenu, a on je mene zvao da idem taj dan sa njim na bazen, a ja sam taj dan prespavao. To je mene bolelo jako dugo i zato sam i prestao da se bavim muzikom jedan određeni period, krivio sam sebe, mislivši da ja sam nešto mogao da promenim, a zapravo je to nešto najgore što sebi možeš da uradiš, da kriviš sebe za nešto na šta ne možeš da utičeš“, priznao je on.

Radovanović je istakao da mu je tokom godina podrška oca falila u brojnim prilikama, a jedna od tih je bio upravo IDJShow, te je on istakao u kojim trenucima tokom takmičenja mu je falio iskren savet jedne od najbitnijih figura u njegovom životu.

„Kroz takmičenje mi je dosta puta padao na pamet. Kada su te neke ozbiljne situacije, kada treba da pitaš nekog ‘E šta sada da uradim, kako sada, na koji način’. Za dosta tih nekih ozbiljnih pitanja u životu mi treba muška ruka. Ja tu mušku ruku odavno nemam, eto imam rođenog brata, ali i njemu treba pomoć“, bio je potpuno iskren Kosta Radovanović.

Njegovo emotivno gostovanje u celosti možete pogledati ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow