Pretraži

„KO NE BI BIO“: Lejla otkrila da li je zaljubljena u Kostu, pa ispričala tri stvari koje je malo ko znao o njoj (VIDEO)

IDJShow
0
Lejla Burazerović
Screenshot: Youtube/IDJTV

Finalistkinja druge sezone IDJShow-a Lejla Burazerović bila je gost u novom izdanju emisije HOT ID.

Ona je odgovarala na najzanimljivija pitanja fanova, a ovom prilikom dotakla se i odnosa sa njenim kolegom i učesnikom druge sezone IDJShow-a Kostom Radovanovićem.

Još tokom takmičenja, kandidati IDJShow-a govorili su o simpatijama među njima, a jednoglasno su se složili da veruju da postoje varnice između Lejle Burazerović i Koste Radovanovića.

Kosta je u jednoj emisiji nedavno ispričao da mu se jedna osoba iz takmičenja veoma dopala, ali da nije bio spreman da otkrije o kome se radi. Međutim, s obzirom na to da su on i Lejla dosta vremena provvodili zajedno i snimali zajedničke videe za Tiktok, mnogi su pomislili da se među njima dešava nešto više od prijateljstva.

Iako je to Kosta jednom prilikom demantovao, Lejla je ostala tajnovita, a sada je progovorila o tome i otkrila da li je zaljubljena u ovog kandidata.

Lejla i Kosta
Foto:Printscreen/Tiktok:kosta_radovanovic
  • Ja lično nisam, ali znam da svaka devojka koja uđe u kontakt sa njim ne može da ga izbaci iz glave. Tako da, ko ne bi bio… – rekla je ona.

Ono što je još zanimalo njene fanove je i da li postoje neke stvari koje publika nije znala o njoj, a Lejla je najbrojala čak tri.

  • Prva stvar je da kidam u igrici GTA i to svi kažu, a usoro ćete me videti na Stream-u…Šalim se. Brzo se vežem za ljude i mogu dobro da imitiram akcente – nabrojala je ona.

Pogledajte novo izdanje emisije One on one i saznajte sa kojim učesnikom IDJShow-a se Lejla najviše druži, kakav treba da bude muškarac da bi je osvojio, koji su njeni planovi nakon završetka trke talenata i koja je najbolja stvar oja joj se dogodila tokom učešća u šouu:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow