Pretraži

POČELA JE 11. EPIZODA IDJSHOW-A: Kandidati spremni za novi zadatak, a evo kakvo je stanje na tabeli nakon glasova publike

IDJShow
0
Foto: IDJTV

U prošlonedeljnom Red Bull Soundclashu videli smo kako se kandidati snalaze u „rivalskim“ nastupima, a ovog puta na red je došao zadatak pod nazivom „My Way“.

U ovoj epizodi kandidati će se publici i coachevima predstaviti u onom muzičkom stilu u kom bi želeli da nastave svoj put nakon takmičenja i odabraće numere kroz čiju interpretaciju će se najbolje prikazati i predstaviti u najboljem svetlu, a kako su se snašli u ovom zadatku, saznaćemo na kraju epizode, kada im coachevi budu dodelili bodove.

Foto: IDJTV

Voditeljski par koji čine šarmatna voditeljka Danica Nikolić i takmičar prve sezone IDJShow-a, Đorđe Ćulafić Džordži, najavili su članove žirija, koji su potom zauzeli svoje pozicije, ali i prokomentarisali dosadašnje nastupe takmičara, kao i očekivanja od večerašnje epizode.

– Ja sam rekao i prošli put, mislim da većina nije bila na visini zadatka, ali očekujem od svih da to večeras poprave. Koliko sam video, svi će biti bolji večeras nego prošli put – rekao je Relja.

Foto: IDJTV

– Mislim da smo nikad bolji, imam divan tim. Imam četiri odlična izvođača u svom timu, možda je bolje njih da pitate, ali mislim da sam im dobar vetar u leđa – rekla je Nataša.

Foto: IDJTV
  • Ja sam iznenađen, svi mi daju 50 posto više u studiju nego što mogu ovde da vidim. Nadam se da će večeras biti mnogo bolji nego prošli put – zaključio je Darko.
Foto: IDJTV

Nakon izjava coacheva, voditelji Danica i Džordži otkrili su kako je publika ove nedelje glasala.

I ovog puta glasovi se kreću u rasponu od 4 do 48, a publika je ovog puta glasala na sledeći način:

Kosta 4 poena
Zona 8 poena
Đia 12 poena
Barbara 16 poena
Toma 20 poena
Aleksa 24 poena
Lejla 28 poena
Valentina 32 poena
Sara 36 poena
Sanja 40 poena
Edi 44 poena
Đana 48 poena

Nakon glasova publike na prvom mestu tabele našla se Đana sa ukupno 217 bodova, dok su odmah za njom Toma sa 174 boda i Edi sa 164 boda, a kakvo će stanje na listi biti nakon glasova coacheva, ostaje da vidimo na kraju ove epizode.

Pratite večerašnju „My Way“ epizodu premijerno putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow