Pretraži

„IZAŠLE SU NA SCENU KAO DVE ZVEZDETINE“: Valentina se predstavila u NOVOM svetlu, Sara iznenadila Relju nastupom

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Treći nastup pripao je Sari i Valentini.

Takmičarke su priznale da su spremne za večerašnji nastup, a Valentina je pred našom kamerom otkrila da će večeras, kada je pevanje u pitanju, pokazati nešto što do sada nije.

– Sarina prednost je visina. Uvežbala je i ceo život ih je pevala, a ja ne. Ovo je prvi put da ih pokazujem – iskrena je Valentina, dok je Sara priznala da očekuje dobar zajednički nastup:

– Daćemo sve od sebe da vas zabavimo – rekla je Sara, nakon čega su se takmičarke našle na sceni i zapevale pred publikom i članovima žirija.

Coach-evi su potom dali svoje mišljenje o njihovom SoundClash-u.

Foto: IDJTV

– Jači utisak mi je ostavila druga pesma. Malko ste obe imale intonativni problem u prvoj pesmi, ali prelepe ste večeras i sve vreme osećam prijateljsku energiju. Uvek ću da navijam za to, to sam osetila i kod vas dve, bile ste mi super – rekla je Nataša.

– Izašle su na scenu kao dve zvezdetine. Baš mi se dopalo, bile ste baš jake. Saro, mislim da je ovo tvoj najbolji nastup do sad, oduševljen sam i iznenađen. Izgledale ste kao da vas ne zanima tuđe mišljenje, nego kao da ste dve zvezde koje su došle da „rokaju“, meni se to baš dopalo – priznao je Relja.

Saro, mislim da si baš pokazala emociju i jačinu u glasu. Ideš napred i samo tako nastavi. Valentina, svaki dan sam sve više iznenađen, prvi put je čujem na sceni da peva visoko, da pusti glas. Ona je vrhunska pevačica, nije samo reperka – istakao je Darko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow