Pretraži

„MOJE DEVOJKE DANAS RASTURAJU“: Nataša oduševljena Đaninim i Sanjinim nastupom, a evo koja takmičarka je ostavila JAČI utisak na nju

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Prve takmičarke koje su se večeras našle u Red Bull SoundClash-u su Đana i Sanja.

Đana i Sanja večeras će se naći u ulozi rivalki na sceni i nadmetaće se u pevanju pred publikom i članovima žirija, a pred našom kamerom otkrile su kako su reagovale kada su saznale da će nastupati zajedno.

  • Što se tiče protivnice, ja sam prezadovoljna. Kod Đane mi se najviše sviđa prodornost, njen glas jak i jaka energija – rekla je Sanja.

  • Bila sam prijatno iznenađena što sam u SoundClashu sa Sanjom. Mislim da njena energija nju baš ističe od ostalih – priznala je Đana, nakon čega su se našle na sceni i nastupom oduševile sve.

Đana je nakon nastupa otkrila da je ovog puta imala malu tremu, zbog toga što je u publici imala posebnu podršku – mamu i sestru.

Pošto je meni moja mama uvek bila najiskreniji kritičar, bilo je malo treme, ali sam presrećna što je mogla da dođe – priznala je Đana, a potom su usledili komentari žirija:

  • Fantastične su obe. Ne znam koju da odaberem, obe su bile savršene, pesme im leže, možda Sanji malo više. Đanu moram da pohvalim, ali ću malu prednost dati Sanji, mislim da se odlično snašla – istakao je Darko.
Foto: IDJTV

– Moj utisak je da sam im verovao, posebno u drugoj pesmi. Đana je imala i bolje nastupe, daleko od toga da ovaj nije bio odličan. Sanja ti si isto bila dobra danas, bolja nego u prethodnim nastupima, a ko je bio bolji u Clashu, reći ću vam na kraju emisije – rekao je Relja.

  • Moje dve devojke danas rasturaju. Srećna sam i zadovoljna, volela bih da se tako nastavi. Moram da se složim da je Sanja ostavila malo jači utisak, a Đana nije u toliko zahvalnoj poziciji zato što si nas navkla da budeš spektakularna. Moraćemo da puno radimo i da svaki put samu sebe prevazilaziš. Ponosa sam na obe i uvek ću podržati, čak i kad je SoundClash u pitanju, da nisu jedna protiv druge, nego jedna sa drugom – iskrena je Nataša.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow