Pretraži

„IMAO SAM STRAH DA SE NE IZBLAMIRAM“: Aleksa Žikić otkrio šta je zamerao sebi tokom učešća u IDJShow-u (VIDEO)

IDJShow
0
Aleksa Žikić

Jedan od 12 finalista iz druge sezone IDJShow-a, Aleksa Žikić, bio je gost u ovonedeljnom izdanju emisije IDJHOT.

Poznato je da se Aleksa prijavio i prošle godine, ali da nije prošao sve krugove, te je ove godine došao spremniji i sa još većom željom što mu je pomoglo da se probije do Top 12 i postane jedan od finalista.

  • U drugoj sezoni je sve toplije i priujatnije, dk je prva je bila hladna. Uživali smo sada – rekao je finalista.

Tokom takmičenja imali smo priliku da ga čujemo u brojnim žanrovima, a pažnju na sebe je skrenuo svojim vokalom i posebnom emocijom koju pruža, najčešće u baladama.

Ipak, on je otkrio da postoje sitnice koje je sebi zamerao tokom takmičenja, a jedna od njih je i to što se nije potpuno opustio:

Sebi zameram neke sitnice koje su me kočile. Videlo se da nisma bio slobodan na sceni, ali to se uči vremenom…Imao sam strah da se ne izblamiram i da stvari neće ispasti onako kako sma ja zamislio u svojoj glavi. To je kočilo – priznao je on.

Podsećamo, Aleksa je tokom takmičenja izbacio pesmu „Kao da smo pali s Marsa“ na kojoj je radio zajedno sa svojim mentorom Darkom Dimitrovim i njegovim timom, a numer aje za kratko vreme osvojila srca publike, te je do sada sakupila više od 600.000 pregleda na Jutjubu.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte šta je Aleksa rekao o svom učešću u IDJShow-u, drugim takmičenjima, ljubavi i njegovom detinjstvu:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow