Pretraži

„MORAĆU DOBRO DA RAZMISLIM“: Aleksa Žikić o planovima nakon IDJShow-a, otkrio i da se bori sa anksioznošću

IDJShow
0
Aleksa Žikić

 Finalista druge sezone IDJShow-a Aleksa Žikić odgovarao je na zanimljiva pitanja fanova na Instagramu i tom prilikom otkrio planove za narednu godinu, ali i nepoznate detalje o sebi.

Poznato je da se Aleksa za IDJShow prijavio i prošle godine, ali da nije prošao sve krugove, te je ove godine došao spremniji i sa još većom željom što mu je pomoglo da se probije do Top 12 i postane jedan od finalista.

Tokom takmičenja imali smo priliku da ga čujemo u brojnim žanrovima, a pažnju na sebe je skrenuo svojim vokalom i posebnom emocijom koju pruža, najčešće u baladama.

Aleksa je, zajedno sa svojim mentorom, Darkom Dimitrovim, uradio numeru „Kao da smo pali s Marsa“ koja je naišla na odlične reakcije publike i na Jutjubu do sada broji više od pola miliona pregleda.

U finalnoj epizodi, kada su se takmičari predstavili svojim pesmama, glasovima publike odlučeno je da je Aleksa zauzeo 9. mesto.

On je sada napravio mali predah od takmičenja, a potom se na Instagramu posvetio svojim pratiocima koji su imali pregršt pitanja za njega. Između ostalog, ono što ih je zanimalo je kakvi su njegovi planovi nakon IDJShow-a.

Aleksa Žikić
Screenshot: Instagram/aleksazikicc
  • Prvo što ću da odradim jeste da sednem i dobro razmislim o svemu. Hoću da maksimalno iskoristim celu narednu godinu i učim na greškama iz ove, u nadi da ih ne ponovim. Ali najviše će se definitivno raditi na novim pesama i projektima – najavio je on, a potom dodao da je IDJShow jedna od boljih stvari koje su mu se desile u životu.
Screenshot: Instagram/aleksazikicc
  • Puno lekcija, puno novih prijatelja, puno svega. Zahvalan sam – poručio je finalista.

Ono što je malo poznato, a što je Aleksa sada proznao fanovima je da je po prirodi anksiozan, ali da je uspeo da taj osećaj svede na minimum.

Screenshot: Instagram/aleksazikicc
  • Kao jako anksiozna osoba mogu ti reći samo izađi iz zone komfora, znam da je preteško, ali veruj mi, ponekad se isplati. Ovo je kao mini savet, pošto ni ja još nisam savladao sasvim – iskren je Žikić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow