Pretraži

„ERUPCIJA ENERGIJE I SENZUALNOSTI“: Džordži i Zona oduševili IDJCoach-eve, Nataša priznala da je zatečena nastupom

IDJShow
1
Zona Džordži
Screenshot: Youtube/IDJVIDEOS

Učesni prve sezone IDJShow-a i ovogodišnji voditelj druge sezone Đorđe Ćulafić Džordži nastupao je sa Zonom.

Poznato je da je Džordži učestvovao u prvoj sezoni IDJShow-a nakon čega je ostvario zapaženi uspeh i svojom muzikom stekao vernu publiku.

Ove godine publika ima prilike da ga vidi i u ulozi voditelja, ali večeras je izašao na veliki stejdž i izveo svoju pesmu „Loš sam ti ja“ zajedno sa finaliskinjom druge sezone Zonom.

Njihov nastup ostao je zapažen i zbog njihove velike energije ali i senzualnosti, na koju niko nije ostao imun, pa ni naši coach-evi koji su se složili da je ovo najbolje Zonino predstavljanje do sada.

  • Zona, fanstastično, ovo je najbolji tvoj nastup. Leži ti stil muzike. Ovo je jedna od najboljih pesama prošle godine, ovo je bomba – rekao je Darko, a Nataša se nadovezala:

  • Ja sam zatečena. Odgledala sam vaš mini šou otvorenih očiju i usta. Posebna senzualnost i erotika se vidi, izveli ste kao neku predstavu. Prvi put vidim Zonu u ovoj ulozi, jako mi se sviđa. Treba da više ističeš svoju ženstvenost i žensku energiju. Ponekad je prikrivaš nepotrebno.

Relja se složio sa njima i istakao da je njihov nastup „erupcija senzualnosti“:

Izgledali ste neverovatno. Zona, jako sam ponosan. Ja kad sam te birao imao sam strah da si konforna u svojoj zoni, ali ti si širila svoj fazon i pokazala da plivaš i u drugim vodama. Put koji sebi praviš je odličan. Jedva čekam da čuju tvoju pesmu i saznaju koliko je Zona opasna. Volim što sarađujemo i drago mi je da si pravi izbor. Pobedila si sebe u mnogim stvarima i to je tvoja najveća pobeda u ovom šouu – zaključio je Relja.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow