Pretraži

„EDI I JA SMO BLISKI, ALI…“: Sara Zinaić otkrila detalje odnosa sa kolegom iz takmičenja, priznala da li postoje simpatije (VIDEO)

IDJShow
0
sara zinaić
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Top 12 finalista druge sezone IDJShow-a ne prestaju da izazivaju pažnju javnosti, a jedna od njih je i Sara Zinaić!

Sara je od svog prvog pojavljivanja na audiciji skrenula na pažnju na sebe, a tada su je na društvenim mrežama upoređivali sa svetskom zvezdom Arijanom Grande.

Sada, ona ima svoju verne fanove koji iz emisije u emisiju prate njen napredak i zajedno sa njom se bore kako bi je doveli do prvog mesta.

Sara je sada bila gost najnovijeg izdanja emisije One On One, a tom prilikom je otkrila nešto o svom privatnom životu, ali i o karijeri.

Pored njihovih nastupa, dosta se spekuliše i o privatnom životu takmičara. S obzirom na to da većina njih živi u istoj kući, na društvenim mrežama su počeli sa spajanjem parova, a nedavno su svi primetili bliskost između Edija i Sare. I dok je on ostao tajnovit po pitanju svojih osećanja, Sara je otkrila da li ona gaji simpatije.

„Nisam zaljubljena u Edija. Edi i ja smo stvarno bliski, družimo se i to sve, ali nema ništa više od toga“, rekla je ona.

Kako je izgledao Sarin veliki povratak na glavni stejdž IDJShow-a, ali i ko joj je najveća podrška u takmičenju pogledajte u novom izdanju One On One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow