Pretraži

„IMAŠ PESMU ZA KOJU BIH VOLEO DA JE MOJA“: Relja priznao koliko je ponosan na Tomu, finalista otkrio kojoj ženskoj osobi je posvetio numeru

Uncategorized
0
Toma MIlovanović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Poslednji finalista koji je u ovoj epizodi dobio priliku da predstavi svoju numeru dolazi iz tima Relje Popovića, a reč je o Tomi Milovanoviću.

Toma je trenutno drugi na IDJShow listi i važi za jednog od favorita, a sada smo imali prilike da saznamo kako je izgledao njegov rad sa Reljom i njegovim timom.

  • Meni je mnogo drago kada se nekome svidi pesma kao tebi i kad vidim da je neko zadovoljan. 

  • Pesma je dosta emotivna, opisuje moj život i šta se sve dešavalo do sad – moje preseljenje i moj odlazak od porodice i meni lično pesma ima jaku težinu i ja sam se pronašao u njoj. Jako mi je drago što je to moja pesma. Imali smo nekoliko demoa, ali ja se ni u jednom nisam pronašao. Onda je stigla pauza za ručak i Meta je pustio jedan demo i bila je samo reč „daljina“. Iako pesma nije autobiografska, daljina je bitan faktor u mom životu. Dosta sam se povezao sa pesmom i osetio sam je u startu– rekao je Toma i dodao:

Toma Milovanović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Nije mi prvi spot koji snimam ali kada sam video koliko ljudi učestvuje u tom projektu i da su svi tu zbog mene, malo me je uhvatila trema i morao sam da se postavim ozbiljno. Spot ima priču, dosta je povezana sa mojim životom i jako je emotivan. Kada je u pitanju Relja, on je jako dobar čovek i kada sam imao probleme našao se za mene i posavetovao me je.

Relja je otkrio da veruje u Tomu ali da postoji jedna stvar na kojoj treba da radi.

Toma Milovanović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • Toma uvek dobro peva, samo njegove oscilacije u raspoloženju i samopouzdanju su ogromne. Iako nemamo mnogo sličnosti, prepoznajem neke svoje osobine u njemu. Onda mi je na nekom ljudskom nivou bilo bitno da probudim vatru u njemu i da ga razdrmam – otkrio je IDJCoach.

Nataša Bekvalac otkrila je da Tomu zna dugo, iz perioda kada je učestvovao u jednom takmičenju kao dečak.

  • On je bio dete tada ali odmah sam ga zapazila i tada sam ga hvalila. Meni je prelepo da on na ovakav način priča o muzici i svojoj pesmi. Jako sam nestrpljiva da vidim i čujem šta ste uradili – navela je Nataša, nakon čega je Darko priznao da je želeo Tomu u svom timu:
Darko Dimitrov
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • Relja je hteo da mi uzme Valentinu, nisma mu dao i ne bih, ali ja sam hteo da mu uzmem Tomu. Ja volim takve pevače. Pesma je fantastična, baš su ti pogodili. Brza je, ali emotivna, sviđa mi se pesma ali i spot – rekao je Darko.

Nakon što je prikazan spot, prvi je utiske izneo Relja.

  • Ti si tačno tamo gde sam te i zamislio. Srce mi je puno, ne može biti punije. Njegov put je tačno ova tačka, srećan sam. Pesma je toliko slojevita, na neki čudan način govori o njegovom životu, o večitom nedostajanju. U šoku sam, ponosan sam, što se mene tiče Toma je pobednik. Pobedio je svoje strahove i barijere, ima spot koji bih ja voleo, ima pesmu koju bi voleo da je moja ali mi je drago špto je njegova. Za njega sam se vezao na specifičan način i nema razloga da to krijem – rekao je Relja.

Finalista je otkrio da je pesmu posvetio mami i sestri koje žive na Kosovu.

  • Dosta sam spominjao tatu, a da se mama ne naljuti ja bih ovu pesmu posvetio njoj i sestri – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Uncategorized