Pretraži

„BILO ME JE STRAH NA POČETKU“: Lejla i Aleksa otkrili kako su se pripremali za zajednički nastup

IDJShow
0
Foto: Milena Popović

Drugi par koji se pojavio na velikom IDJShow stejdžu čine Lejla i Aleksa.

Lejla je pred našom kamerom priznala da su vredno radili na pripremi ovog nastupa, a kako je istakla, jedne stvari se plašila:

Bilo me je strah na početku da će moj glas da „pojede“ njegov, morali smo da nađemo sporazum da se oboje osećamo odlučno u pesmi, a da ne dođe do toga da moj glas „pojede“ njegov, ili obrnuto. Duet smo, treba da se oboje pokažemo u najboljem svetlu. Radili smo i radićemo da budemo što bolji – rekla je Lejla, a potom otkrila kako su tekle pripreme sa vokal koučem:

Mari Mari je mađioničar, učinila je da se Aleksa više opusti, nikad ga nisam čula da se tako opusti što se tiče pesme – iskrena je bila Lejla.

Foto: Milena Popović

Ovaj takmičarski par za večeras je odabrao duesku numeru Henija i Breskvice „Ko to tamo“, a izvedbom i scenskim nastupom oduševili su publiku, ali i članove žirija.

– Oboje su mi se jako dopali i mislim da su bolji nego prošle nedelje. Aleksa, sve što sam ti prošli put zamerio, sve si popravio! Lejla, ti si bila super, odlično si pevala, a ono što mi je mrvicu falilo kod vas je da do kraja ostanete u „filmu“, morate od početka do kraja da živite tu pesmu – poručio je Relja.

– Nastup može da bude mnogo bolji, ali pevački ste na nivou gde treba da budete. Svaki put ste sve bolji, Lejla bila si fantastična, bolja od originala! Leže ti ovakve pesme. Aleksa ima emociju u glasu, bilo šta da pevaš, ali definitivno si poslušao naše savete da ne pevaš samo niske pesme. Publika te voli, samo napred! – rekao je Darko.

Foto: Milena Popović

– Jako mi se dopalo. Aleksa, kad si krenuo da pevaš naježila sam se, čini mi se da si pevački bio najbolji do sada, a onda me je Lejla dotukla kada je pustila svoj glas. Pevanje je perfektno, ali mi je falilo malo vašeg „odnosa“. Čini mi se da privatno imate lep odnos, ali mi je falilo malo te glume – rekla je Nataša.

Devetu epizodu IDJShow-a i ovonedeljni zadatak – duete, pratite putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow