Pretraži

„PODSEĆA NA MILANA STANKOVIĆA“: Učesnika IDJShow-a uporedili sa poznatim pevačem, o njegovom nastupu BRUJE mreže (VIDEO)

IDJShow
0
edi
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

U nedelju je zvanično počela velika trka talenta na glavnom stejdžu IDJShow-a. Nakon tri audicije, razgovora i radionice sa coach-evima, 18 najboljih kandidata je započelo svoju borbu za mesto u Top 12.

Nataša Bekvalac, Darko Dimitrov i Relja Popović će izabrati najbolja četiri izvođača za svoj tim, koji će se u sledećim epizoda boriti za pobedu. Međutim, u prošlog epizodi je došlo do neočekivanog obrta.

Iako je bilo predviđeno da već tada izaberu svoje kandidate i naprave Top 12, njihov izbor je prekinut na pola, te se u timu svakog coach-a našlo po dva takmičara, dok će preostalih osmoro imati priliku da se još jednom pokaže na stejdžu u sledećoj epizodi.

Jedan od kandidata kome još nije osiguran prolaz jeste Edi Hadžiahmetović. On se žiriju predstavio modernom verzijom pesme „Nesanica“ i sve oduševio svojim vokalnim mogućnostima.

Da je njegov nastup oduševio i publiku govore brojke na društvenim mrežama. Naime, isečak njegovog nastupa na zvaničnom TikTok nalogu IDJShow-a broji preko 300 hiljada pregleda i skoro 30 hiljada lajkova. Edija su mnogi pohvalili, ali i uporedili sa drugim poznatim pevačima sa scene, te je on već stekao svoju bazu fanova.

„Glas podseća na Milana Stankovića“, „Kako je ubio čovek“, „Baš mi se sviđa ova verzija“, „Predivna boja glasa, dečko je pokidao. Jedan od mojih favorita“, samo su neki od komentara ispod ovog klipa.

@idjshow Edi Hadžiahmetović | RACE BEGINS #IDJShow ♬ original sound – IDJShow

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow