Pretraži

NEOČEKIVANI OBRT U IDJSHOW-U: Odluka produkcije iznenadila sve, evo ko ide u naredni krug takmičenja!

IDJShow
0
IDJSHOW
Foto: IDJTV

Pred kraj emisije došao je trenutak koji su svi u studiju, a posebno takmičari, ičekivali – biranje kandidata koji prolaze u narednu fazu takmičenja.

Iako su se svi pokazali dobro, mesta za sledeći krug ima samo 12, a nakon što su sabrali svoje utiske, IDJCoach-evi spremili su se da zajedno izaberu one najbolje.

– Valjda smo spremni. Teško nam je, ali smo jako ponosni na sve, nijanse su odlučile – istakli su članovi žirija.

Nataša je prva prva prozvala kanidatkinju koja će biti u njenom timu, a u pitanju je takmičarka Anđela Dekić, nakon čega je odlučila da će joj se pridružiti Đana Smajo.

Đana Smajo
Foto: IDJTV

Sledeći na red došao je IDJCoach Relja Popović, koji je u svoj tim pozvao Tijanu Trivić, a potom i Tomu Milovanovića.

Darko je rekao da je izbor težak, ali da je Valentina Nikolić prva sa kojom bi voleo da radi, a onda je izabrao i Lejlu Burazerović.

U trenutku kada je svako od Coach-eva imao po dva kandidata i trebalo je da izabere još toliko učesnika za svoj tim, stiglo je neočekivana poruka IDJ produkcije.

  • U vašim timovima je trenutno po dvoje, ukupno šestoro. Kao što znate, za trku talenata je potrebno 12. Međutim, preostalih šestoro takmičara će se pridružiti sledeće nedelje. Učesnici imaju novu šansu da se takmiče u trci talenata naredne nedelje. Žiri će imati još jednu priliku da izabere svoje favorite – objasnila je voditeljka Danica Nikolić.
IDJSHOW
Foto: IDJTV

Takmičari i žiri bili su iznenađeni, a priznali su i da su zbunjeni neočekivanim obrtom.

  • Kako sad? Ja nisam poređala, redosled nije bio… Kako ćemo birati sledeće nedelje? Nisam uzbuđena – priznala je Nataša, a Relja se nadovezao:

  • Dajte ljudi, neću da se družim sa vama. Mislili smo da će muke da nam se završe danas, ali ste nam to samo produžili. Hvala IDJ produkciji – rekao je on kroz osmeh.

Još jedno novo pravilo koje je uvedeno je i to da će u narednoj epizodi IDJCoach-evi u svoj tim moći da pozovu bilo kog takmičara ne zavisno od toga ko je bio njihov coach do tog trenutka.

Šest takmičara koji su ušli u Top 12 su:

Anđela Dekić

Đana Smajo

Toma Milovanović

Tijana Trivić

Valentina Nikolić

Lejla Burazerović

 

&nbsp

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow