Pretraži

„BILO JE DOSADNO, NISMO SE POKLAPALI“: Aleksa Žikić progovorio o svojoj najdužoj vezi, pa otkrio da li ima simpatiju u IDJShow-u (VIDEO)

IDJShow
0
aleksa žikić
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Jedan od Top 12 finalista, Aleksa Žikić, odgovarao je na najzanimljivija pitanja sa društvenih mreža i otkrio brojne nepoznate detalje iz svog života.

Poznato je da se Aleksa prijavio i prošle godine, ali da nije prošao sve krugove, te je ove godine došao spremniji i sa još većom željom što mu je pomoglo da se probije do Top 12 i postane jedan od finalista.

Tokom takmičenja imali smo priliku da ga čujemo u brojnim žanrovima, a pažnju na sebe je skrenuo svojim vokalom i posebnom emocijom koju pruža, najčešće u baladama.

Međutim, iako bi mnogi rekli drugačije, Aleksa Žikić je jednom prilikom otkrio da nikada nije bio zaljubljen, a sada je u emisiji One On One otkrio nešto više o svom ljubavnom životu. Jedno od pitanja koje su mu verni pratioci show-a postavili se ticalo njegove najduže veze, pa je on otkrio koliko je trajala, ali i zašto je došlo do raskida.

„Jako kratak odgovor. Najduža veza je bila mesec dana. Nismo se poklapali, bilo je dosadno i to je to“, otkrio je on.

Ono što nije promaklo njegovim pratiocima jeste bliskost koja postoji između Alekse i Sare Zinaić, te je on sada priznao da li između njih postoji nešto više od prijateljstva.

„Da li je istina da mi se sviđa Sara? Ja Saru znam jako dugo i na nju gledam samo kao na prijatelja, ali shvatam zašto bi mislili da mi se sviđa… Ali držaću vas u neizvesnosti.“

Kako reaguje na pažnju devojaka koje ga prepoznaju na ulici, koja devojka mu je najlepša u IDJShow-u, ali i šta se krije iza njegovih emotivnih izvedbi pogledajte u najnovijem izdanju emisije One On One.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow