Pretraži

„IZGOREO SI, SMIRI SE MALO“: IDJCoach-evi ocenili Kostin i Aleksin nastup, pa otkrili koje zamerke imaju

IDJShow
0
IDJSHOW
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Jedan naspram drugog stali su Kosta Radovanović i Aleksa Žikić, koji su publici i coach-evima pokazali svoje pevačke veštine.

Oni su se u ovom izazovu predstavili numerom „Zabluda“ Željka Joksimovića i Tonija Cetinjskg i pesmom „Garava“ koju izvode Devito i Voyage.

Pre nego što su izašli na stejdž, a dok je trajala proba, Kosta je istakao koja je njegova prednost u odnosu na Aleksu:

  • Mislim da je to visina do koje mogu da doprem, Aleksa ima nešto dublji glas – poručio je on, a Aleksa je otkrio da li je spreman za njihov okršaj:
Kosta Radovanović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV
  • Ne plašim se ničega, mislim da je moja prednost veći raspon u glasu. To je očigledno, a moj kec u rukavu je moja boja glasa – samouveren je ovaj takmičar.

Oni su potom izašli pred žiri i publiku, a nakon otpevane dve pesme, prva sa ocenjivanjem je počela Nataša Bekvalac, koja se poslužila svojim izrazom koji je podigao veliku prašinu na društvenim mrežama:

  • Ja bih vas pohvalila jer ste doneli dva muzička manira. Lepo ste se snašli u oba. Volela bih da kažem Kosti da je večeras izgoreo i da se smiri malo (smeh). Hteo si da pokažeš sav kapacitet i u oba refrena si pregoreo. Znamo da si dobar izvođač, ali si malo prebacio – poručila je ona, a onda se ovrnula na Aleksu:

  • Žao mi je što te kroz celo takmičenje gledam kao bebicu, a nisi nimalo. Izvini što sam te tako tretirala, bio si fenomenalan večeras – rekla je pevačica, na šta se nadovezao Darko Dimitrov:

  • To je plod našeg rada, vebali smo i radili na njegovom glasu. Mislim da je ovo Aleksin najbolji nastup, vidim najveći napredak, smao tako nastavi, tvoje vreme dolazi. Kosta, ti si uvek pevački dobar, smiri malo energiju – rekao je on.

Nakon njihovih pohvala, došao je red na Reljin komentar, međutim, on je imao nkoliko zamerki:

  • Aleksa, u prvoj pesmi si bio jako dobar, u drugoj ste mi obojica bili klimavi. Kosta je pregoreo, Aleksa nekako hendluje te stvari. Malo laganije, nije svaki nastup borba za život, imaš preveliku želju i to te ponekad pojede. Druga pesma je više zezanje, Aleksa je bio ritmički klimav. Kosta mi je misterija, moraću još malo da razmislim – istakao je ovaj coach.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow