Pretraži

Imala jedan od najburnijih razvoda koji je pratio ceo svet nakon koga je bivšem isplatila milion dolara: Glumica se sada preselila u Španiju i promenila ime i način života

Showbiz
0
Photo: Instagram/amberheard

Popularna glumica nakon burnog razvoda sa bivšim suprugom rešila da se sa ćerkom preseli u Španiju i da u potpunosti promeni život, ali i ime.

Svi smo ispratili dramu koja se desila između glumice Amber Herd i njenog, sada bivšeg supruga, poznatog glumca Džonija Depa. Jedan od najpoznatijih razvoda završen je tako što je postignut dogovor između advokata bivših supružnika. Prema postignutom dogovoru, Hederino osiguravajuće društvo je platilo Depu milion dolara da okonča slučaj.

Njihova pravna bitka trajala je šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Herd zbog teksta koji je napisala za Washington Post-u, u kom je sebe opisala kao „javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Većina fanova je u ovom slučaju stala na Depovu stranu, a upravo nakon ovog suđenja doneta je odluka da Amber ostane bez uloge u filmu „Akvamen“, jer je tom prilikom naišla na mnogobrojne negativne kritike.

Sve ovo navelo je pevačicu da donese odluku o potpunoj promeni života, pa je tako odlučila da svoj mir pronađe u Madridu, a kako tvrde tamošnji mediji, promenila je i ime, te se sada zove Marta Džejn Kanari.

Ipak, ono što je mnogima nedavno privuklo pažnju, jeste to da Dep planirao posetu San Sebastianu, kako bi na filmskom festivalu predstavio svoj najnoviji projekat „Modi“. Zbog ovih okolnosti novinari su upitali Amber šta misli o dolasku bivšeg u Španiju, na šta je ona kratko odgovorila.

„Živim ovde u Madridu, volim Španiju. Jako sam srećna što sam ovde, a što se tiče moje prošlosti, ne da mi se da razmišljam niti da pričam o tome, jer sam srećna i u miru“, istakla je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Podsetimo se, Amber je svoju ćerku predstavila u julu 2021. godine otkrivši da je rođena ranije u aprilu iste godine, a evo šta za sad znamo o njenoj jednogodišnjoj ćerki.

Prvog jula 2021. godine Amber je svet iznenadila fotografijom na kojoj grli svoju tek rođenu bebu. Tada je napisala da je uzbuđena jer može sa svojim fanovima da podeli ovu lepu vest.

„Pre četiri godine sam odlučila da želim da imam dete, ali želela sam da to uradim pod sopstvenim uslovima. Sad cenim i shvatam koliko je radikalno za nas žene da na ovaj način razmišljamo o jednom od najosnovnijih delova naših sudbina“, napisala je ona na svom Instagram profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz