Pretraži

AMBER HERD POLAKO GUBI SVE: Poznatoj glumici oduzeli ulogu, nakon teškog razvoda krahovi u njenom životu se samo nižu

Showbiz
0
Amber Herd
Amber Herd, Foto: Printscreen Youtube/Law&Crime Network

Poznata glumica Amber Herd izbačena je iz novog trejlera za film „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“.

Svi smo ispratili dramu koja se desila između glumice Amber Herd i njenog, sada bivšeg supruga, poznatog glumca Džonija Depa. Jedan od najpoznatijih razvoda završen je tako što je postignut dogovor između advokata bivših supružnika. Prema postignutom dogovoru, Hederino osiguravajuće društvo je platilo Depu milion dolara da okonča slučaj.

Njihova pravna bitka trajala je šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Herd zbog teksta koji je napisala za Washington Post-u, u kom je sebe opisala kao „javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja“.

Većina fanova je u ovom slučaju stala na Depovu stranu, a upravo nakon ovog suđenja doneta je odluka da Amber ostane bez uloge jer je tom prilikom naišla na mnogobrojne negativne kritike.

Amber Herd se pojavila u prvom trejleru koji je izašao u septembru, ali je u najnovijem, koji dolazi 20. decembra, nema. Inače, Herdova u filmu glumi lik Mere, ćerke kralja Nerijusa.

Photo: Instagram/amberheard

Amber je na sudu istakla:

– Dobila sam scenario i nakon toga su mi dali nove verzije scenarija u kojem su izbačene akcijske scene koje su se ticale mog i još jednog lika. Dva lika su se borila jedan s drugim i oni su jednostavno izbacili dosta toga iz uloge. Uklonili su gomilu toga – požalila se Amber.

Reditelj filma sa druge strane je rekao da je oduvek bio plan da fokus drugog dela bude na Akvamenu i Ormu, da se doživi kao njihovo putovanje, a ne kao u prvom delu kada je nagalsak bio na Arturu i Meri.

– Uvek sam to svima govorio od samog početka. Prvi Akvamen bilo je Arturovo i Merino putovanje. Drugi film je oduvek trebalo da bude Artur i Orm. Dakle, prvi je bio ljubavni akcijsko-avanturistički film, drugi je bratski akcijsko-avanturistički film. Ostaćemo na tome – rekao je.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz